Mindennap smikeled magad?
Nem, csak ha buli vagy ünnepség van, illetve mikor olyan kedvem van :) úgyhogy kb havi 3 alkalommal sminkelem magam.
Szemceruzát, vagy tust használok, szemhéjfestéket soha. És attól függően, mennyire van meleg, kőpúdert.
Az új kedvencem a szájfény, mert optikailag megnöveli az ajkaim méretét. Nagyon dögösnek érzem olyankor magam, és ez többet szàmít a teljes sminknél :)
nemigazán, átlagosan kéthetente egyszer, meg ha van kedvem és tetszeni akarok valakinek:D de azt se viszem túlzásba, szóval ha alapozó+szempillaspirál+alul kihúzom a szemem szemceruzával akkor az már tőlem soknak számít.:D
14/L
Ha itthon vagyok, akkor csak eltüntetem kis púderrel ha van kis folt az arcomon, mert nem szeretem ha látszik itt-ott.
Ha kimegyek a házból akkor mindig sminkelem magam rendesen: alapozó, kis púder, szemhéjtus alulra és felülre cicásan, szemhéjfesték (olyan színű ami illik a ruhámhoz), szempillaspirál, rúzs (olyan színű ami illik a ruhámhoz ill. a szemhéjfestékhez). Szemöldököm is megigazítom, feketével ki van húzva formásan.
Pirosítót mostanában nem használok, mert nem tudom megfelelően használni, félek, túl sok kerül rám. A többi dologban profi vagyok. :)
27/N
Nagyon ritkan sminkelek,nem igazan van ra szuksegem,tetszem magamnak es masoknak is smink nelkul es ugyis szep vagyok akkor meg mi ertelme?De ha neha ram jon a sminkeles akkor spiralt meg nagy ritkan szemhejfesteket hasznalok.
17/L
Én suliba ritkán megyek smink nélkül. Olyankor korrektor, púder, pirosító, szemöldök, szemceruza, spirál, és ha van extra időm akkor szemhéjpúder és highlighter.
Otthon is sminkelek néha, gyakorlásból, vagy ha nem utcai sminket készítek, hanem kreatívat. Nagyon szeretek sminkelni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!