Mindennap smikeled magad?
Nem. Itthon egyáltalán nem, ha a párom átjön, akkor sem. Ha előadásra megyek vagy melózni, akkor szempillaspirál, felül valami színessel kihúzom a szemem, a vízvonalat feketével. Esetleg szájfény vagy szőlőzsír, de az is inkább nude színekben. De alapozót pl. soha nem használok, még buliba sem. Ha buli, akkor szemhéjfesték alap, arra valami szebb "kompozíció", de mihelyst hazaértem, mosom is le azonnal. :)
20N
Nem. Nincs megkötve, vannak sminkjeim, ha a kedvem és az időm engedi, akkor sminkelek. Olyan 2-3 hetente egyszer.
Tiniként sokat sminkeltem, de megjelent egy ránc, és rájöttem, hogy nem akarom ezt siettetni. Na meg szép vagyok amúgy is, és így ha kifestem magam, a párom mindig elámul rajtam :)
22N
Hétköznap is sminkelek, ha megyek valahova, suliba vagy dolgozni. De ehhez hozzá tartozik az is, hogy nagyon szeretek sminkelni és nem nagyképűségből, de tudok is. :) Itthonra sosem szoktam, oda minek? Amúgy alapozót, szemhéjtust, szemhéjpúdert, spirált és pirosítót használok, mindenből mértékkel. A szemöldökömet szoktam még átsatírozni kicsit porral.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!