Tesco-Fila kozmetikai táska használható munkába/mindennap?
Nekem nagyon tetszik, és szívesen használnám, de mivel kozmetikai táska néven fut, nem tudom, hogy nem nézne-e ki hülyén ha én az iratokat, noteszt stb. tartanék benne?
itt van: [link]
én először az edzőtáskát szúrtam ki, de ha jól emlékszem, annak csak füle van, vállpántja nincs. meg a képen a kozmetikai táska sokkal jobban néz ki.
csak eszembe jutott, ha az tényleg sminknek kell, én meg dolgozni járok vele, elég gáz lesz...
bár ma már többször megnéztem, és úgy beleszerettem, hogy szerintem nem fog érdekelni, mire való, mire kigyűlik a pont, úgyis azt veszem meg :-)
a válaszokat amúgy kösz!
persze nyugodtan vedd meg. én már a harmadikat fogom venni, valahogy több pont lett mint ahogy számoltam.
amugy meg az egy dolog hogy ott minek tüntetik fel. decemberben meg ugyse fog senkit érdekelni, hogy fél éve volt akicio a tescoban, és akkor ez kozmetikai táska volt..
fila oldaltáska zsidó
fila oldaltáska zsidó
fila oldaltáska zsidó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!