Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szempilla ápolás! Aki mindenna...

Szempilla ápolás! Aki mindennap festi, hogy ápolja?

Figyelt kérdés
2011. febr. 19. 11:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
ricinussal esténként..
2011. febr. 19. 14:52
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
én sehogy, mert nem érzem h szükséges lenne
2011. febr. 21. 15:22
 3/11 anonim ***** válasza:
67%
annyit ,hogy ahogy hazaérek röktön lemosom a sminkem.
2011. febr. 21. 16:43
 4/11 anonim ***** válasza:
én sehogy, max annyi hogy igyekszem hidratáló szempillaspirált választani
2011. febr. 21. 16:51
 5/11 anonim ***** válasza:
76%

én se sokat festem alkalmanként 2 kezemen meg tom számolni h 1 évbe hányszor festem =D

de am 1. haza érsz mosd le 2, ricinus olaj az jó ;) és sztem azért ne fesd sokat nem éri meg

2011. febr. 21. 16:57
 6/11 anonim ***** válasza:

Én nagyon sokat festem a szempilláim. Ott kezdődik az ápolás, hogy olyan terméket választok, ami hidratál is, valamint ápol is. Hidd el, megéri kicsit többet költeni rá.

Amint hazaérek én is lemosom, aztán este ricinusolajjal bekenem. Nekem a ricinus nagyon sokat segít a szempilláimmal kapcsolatban. 7végente, mikor nem megyek olyan helyre, ahova ki kellene magam festeni, akkor pedig zselés állagú átlátszó, ápoló szempillaspirállal festem ki.

22/L

2011. febr. 22. 10:20
 7/11 anonim ***** válasza:
Én is ricinus olajat használok, meg néha tartok 1-1 nap szünetet, amikor csak átlátszó szempillaspirállal húzom ki a szemem.. "hidratálós" szempillaspirállal még nem találkoztam. Megmondanátok, hogy melyiket használjátok? Érdekelne. És arra is kíváncsi vagyok, hogy tényleg észleltek változást amióta használjátok?
2011. febr. 22. 11:37
 8/11 anonim ***** válasza:
A ricinusolajat hol veszitek? Én még nem is hallottam róla! De kellene valamivel ápolnom mert hullik.
2011. febr. 22. 11:54
 9/11 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó! Ricinus olajat a gyógyszertárakban tudsz venni. Én 1 dl-eset szoktam venni, az jó sokáig elég:) Maximum 500FT.

Egy másik kommentelőnek: hidratálós átlátszó szempillaspirált én anno az oriflame-ből rendeltem. Nemtudom, mostanában van-e még.

2011. febr. 22. 13:35
 10/11 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen!
2011. febr. 22. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!