Szempilla ápolás! Aki mindennap festi, hogy ápolja?
én se sokat festem alkalmanként 2 kezemen meg tom számolni h 1 évbe hányszor festem =D
de am 1. haza érsz mosd le 2, ricinus olaj az jó ;) és sztem azért ne fesd sokat nem éri meg
Én nagyon sokat festem a szempilláim. Ott kezdődik az ápolás, hogy olyan terméket választok, ami hidratál is, valamint ápol is. Hidd el, megéri kicsit többet költeni rá.
Amint hazaérek én is lemosom, aztán este ricinusolajjal bekenem. Nekem a ricinus nagyon sokat segít a szempilláimmal kapcsolatban. 7végente, mikor nem megyek olyan helyre, ahova ki kellene magam festeni, akkor pedig zselés állagú átlátszó, ápoló szempillaspirállal festem ki.
22/L
Kedves utolsó! Ricinus olajat a gyógyszertárakban tudsz venni. Én 1 dl-eset szoktam venni, az jó sokáig elég:) Maximum 500FT.
Egy másik kommentelőnek: hidratálós átlátszó szempillaspirált én anno az oriflame-ből rendeltem. Nemtudom, mostanában van-e még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!