Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fújsz parfűmöt a hónaljadra...

Fújsz parfűmöt a hónaljadra is, vagy csak izzadásgátlót?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 26. 19:56
 1/6 anonim ***** válasza:
csak izzadásgátlót
2011. ápr. 26. 20:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Én a hónaljamra golyós deót használok, a parfümöt meg a nyakamra szoktam fújni, néha a pulcsim ujjára is.
2011. ápr. 26. 20:00
 3/6 anonim ***** válasza:
A parfüm egyáltalán nem a hónaljra való!
2011. ápr. 26. 20:04
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Az izzadságszag elnyomására a hónaljba parfümöt nem használjuk, mert a hónalj verejtékével elkeveredve kellemetlen szagú lesz. A túlzott hónaljizzadásnál legokosabb naponta kétszer megmosni a hajlatokat meleg vízzel és szappannal, majd szárazra törlés után dezodorálni. Napközben frissítő kendőt is használhatunk.
2011. ápr. 26. 20:05
 5/6 A kérdező kommentje:
Én minden reggel zuhizok, aztán izzadásgátlót használok a hónaljamra, meg parfűmöt is fújok rá, de akkor ezek szerint nem jól csinálom:O
2011. ápr. 26. 20:08
 6/6 anonim ***** válasza:

De nem ám, még árthatsz is vele, sokkal érzékenyebb ott a bőr, és az alkoholos parfüm bánthatja is, allergiás reakciót is kiválthat.

A parfümöt olyan helyre kell fújni, ahol erek futnak, ahol érezni a szívdobogást (nyaki ütőér, csukló, könyökhajlat), itt mindig egy picit melegebb a bőr, ettől bocsátja ki az illatanyagokat a parfüm.

Ha fújtál pár pumpálásnyi parfümöt, TILOS összedörzsölni, ettől megtörik az illat, hagyni kell, hogy az összetevők sorban párologjanak el.

2011. máj. 3. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!