Használtátok már az Odaban izzadásgátlót?
Néztem a honlapjukat de már régóta feltöltés alatt van a "visszajelzés" része és nem tudom így, hogy érdemes lenne-e megvenni, mert 5000ft.. Feleslegesen nem akarok ki rakni pénzt az ablakon!!
Mennyit kell belőle használni egy nap? Ez alkoholos? Csak spray változata van, vagy van neki több féle? Miből készül? Bio? Csak neten lehet rendelni?
Ha esetleg tudjátok a válaszokat az tök szuper lenne. nagyon köszi előre is:)
egy ember irta, hogy jó, de azért több véleményre lennék kíváncsi. de nem nagyon írnak ide:(
még utána nézek a neten, hogy van-e vélemény..én ezt az antisudorica (vagy mi a neve) használtam de sz**r se ér...:D
ja és rákkeltő...de lehet ez az odaban is annyira visszafogja az izzadást, hogy nem egészséges...
Szia! Első vagyok, szóval utána néztem, egy az egyben ugyanaz van benne mint az Antisudoricaban. Igazából szerintem mindegyikben alumínium van, hiszen más fegyver nagyon nincs az izzadás ellen. De a 60as évek óta nincs bizonyítva, hogy rákkeltő lenne..
Hogy használtad a Sol. Antisudoricat? Nem hiszem el, hogy nem használt..még nekem is hatott csak sebesre marta a hónaljamat.. Meg hát nem kenhetem le magam deréktől felfelé, ugyanis én mindenhol izzadok nem csak hónaljban.
hát igen nekem pl most olyan száraz mint az állat.. ma meg olyan meleg volt mindenkiröl szakadt a viz rólam meg semmi tök király..;) simán felmertem emelni a kezem a magasba..:D:D tök jó érzés volt..:D lehet majd veszek én is exodort, de még ma veszek egy antisu vagy mit..:D soha nem tudom a nevét mindig papírt viszek.. ha ilyet veszek:D
majd azért írj, hogy az mennyire szárít meg milyen csípős..:D köszike szia:)))))
Üdv!
Én a héten vásároltam meg az Odaban spray-t 3900ft-ért gyógyszertárban.Ma lesz a 4.napja,hogy használom.Este lefekvéskor kell befújni az érintett testrészt.Én a talpam és a tenyerem kezelem vele.Tegnap már nem izzadt úgy,mint egy pár nappal ezelőtt,bár nincs is olyan meleg.Eleinte a hét minden napján kell használni aztán,ahogy érzed a hatását lehet csökkenteni.Előzőleg a Vichy-t is kipróbáltam,az párszáz ft-tal olcsóbb.Arról annyit,hogy hónaljra 100%-ig tökéletes.mikor használtam mindenhonnan folyt rólam a víz,csak ott nem.Viszont tenyérre,talpra nem volt hatásos.Próbáltam az exodort is,de nekem az sem segített.Visszatérve az Odaban-ra,ha nekem segít a tenyér-talp izzadás mérséklésében,akkor hónaljra tuti a hatás.Remélem segítettem!Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!