Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Használtátok már az Odaban...

Használtátok már az Odaban izzadásgátlót?

Figyelt kérdés

Néztem a honlapjukat de már régóta feltöltés alatt van a "visszajelzés" része és nem tudom így, hogy érdemes lenne-e megvenni, mert 5000ft.. Feleslegesen nem akarok ki rakni pénzt az ablakon!!

Mennyit kell belőle használni egy nap? Ez alkoholos? Csak spray változata van, vagy van neki több féle? Miből készül? Bio? Csak neten lehet rendelni?

Ha esetleg tudjátok a válaszokat az tök szuper lenne. nagyon köszi előre is:)

2011. máj. 25. 08:54
1 2 3
 21/22 anonim válasza:

sziasztok :) az antisudorica és társai mellé kell/lehet más deot használni?

többször említettétek a vichy-t, ilyenkor konkrétan melyik termékéről beszéltek? köszi előre is :)

2015. aug. 5. 20:05
 22/22 István 138 válasza:
Istenem ez egy akora hülyeség h az antisudorica meg a többi rákkeltő.......hát az a büdös cigaretta is az mégis sok hülye szívja....meg a pl alkohol meg drogozás az használ az egézségnek???? Haggyuk már....igenis az Antisudorica használ...legalábbis én igen izzados vagyok de mióta használom teljesen szárazarad a böröm...ráadásul nem is kell mindennap használni
2016. júl. 12. 16:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!