Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Használtátok már az Odaban...

Használtátok már az Odaban izzadásgátlót?

Figyelt kérdés

Néztem a honlapjukat de már régóta feltöltés alatt van a "visszajelzés" része és nem tudom így, hogy érdemes lenne-e megvenni, mert 5000ft.. Feleslegesen nem akarok ki rakni pénzt az ablakon!!

Mennyit kell belőle használni egy nap? Ez alkoholos? Csak spray változata van, vagy van neki több féle? Miből készül? Bio? Csak neten lehet rendelni?

Ha esetleg tudjátok a válaszokat az tök szuper lenne. nagyon köszi előre is:)

2011. máj. 25. 08:54
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
sziasztok! Most nem veszek odabant mert ez az antisudorica bevált igaz leégeti a honom alját de most vártam pár napot és elmúlt meg annyira viszket, ha bekenem vele..:S:S lehet a vichyt kipróbálom csak félek ha nem hat elég drága de erröl a termékröl tudom, hogy rendben van. a vichys cuccok jók. majd rákeresek itt, hogy milyennek találták az emberek ha többségnek jó akkor nekem valszeg. nem vészesen izzadok. le is kopogtam..:D
2011. jún. 14. 13:03
 12/22 anonim ***** válasza:
Örülök,hogy bevált antisudorica viszont figyelj oda, hogy kizárólag fürdés után és szárazra törölt hónaljra használd csak. Borotválás után se szabad. Nekem is volt olyan, hogy kikészítette a hónaljamat olyan száraz lett és viszketett. Ilyenkor hanyagolni kell. Nem is kell mindennap bekenni vele elég 2-3 naponta.
2011. jún. 18. 12:00
 13/22 A kérdező kommentje:
Nem használom minden nap, mert elfelejtem bekenni magam..:D én úgy szoktam, hogy este kenem be és reggel borotválom le és így annyira nem rossz a következő bekenésnél. de jó lenne egy olyat találni ami nem szárít ennyire és nem ég le a honom alja -.- de ha nagyon leégeti akkor reggel fújok rá aloevera firstet és 1 óra múlva semmi baja. :))) az exodor kipróbáltad már?
2011. jún. 19. 15:38
 14/22 anonim ***** válasza:
még nem próbáltam ki az exodort de jókat olvastam róla:)
2011. júl. 4. 10:58
 15/22 anonim válasza:

Sziasztok!

A sol. antisudorica-t úgy érdemes használni, hogy este zuhanyzás után egy vatta pamacsot meg kell nedvesíteni, majd kinyomni belőle a felesleges vizet, és erre kell néhányszor "megborítani" az üveget, majd bekenni a kérdéses területet. Így nem marja ki egyáltalán a bőrt, viszont ugyanolyan hatékony. Nálam hónaljon és talpon is működik. Az Odaban-ról még nincs tapasztalatom, az Exodor szerintem nem a legjobb.

2011. júl. 15. 12:17
 16/22 norca.* válasza:
Én nagyjából 2 hónapja használom az antisudoricat. Kb 1 hónap után kezdett egyre kevésbé hatásosnak tűnni. Ugyanúgy visszatért a már régről megszokott izzadságfolt... A borotválást tudom, hogy nem szerencsés mellette használni, ezért átálltam a gyantára... Most jelentkezett csak a bőr kiszáradós, sebes és vörös hónalj. Véraláfutással megfűszerezve, ami mondhatom kellemes érzés a hónaljban... Reggel használom fürdés után, szárazra is törölgetem, de semmi... Vichyt már próbáltam egy éve... Semmit nem használt... Szó szerint... Most gondolkodom az Odaban-on és az Exodor-on... Remélem használni fog valamelyik...
2011. szept. 4. 15:30
 17/22 anonim válasza:

norca , én is SA-t használtam és én nekem se hat már. kb 1,5 hónapig hatott és most már megint izzadok sőt már 2x olyan erősen a hónaljamon mint mielőtt elkezdtem volna használni.. Esetleg ha veszel exodort vagy odabant letudnád majd írni itt vagy privátba a tapasztalataid vele? Nagyon érdekelne nálam nem számít a pénz csak szünjenek meg a kib@szott izzadságfoltok..

Mellesleg én certain dri-n gondolkozom..

2011. szept. 6. 20:44
 18/22 A kérdező kommentje:
hát nem is vettem észre hogy írtatok..nem kaptam emailt én most vettem vichyt nekem be vált és nincsen benne aluminium só..mert ugye rákot okoz meg egyebek...:S és ebben az anti sudoricában meg szinte csak az van!!!! az odabant még nem vettem meg, de ha esetleg hozzászokik a bőröm a vichyhez mert nálam meg ez gyakori akkor kipróbálom már engem se érdekel az anyagi olyan jó felemelni a kezem nyáron pólóban és nincsen ott semmi:D
2011. szept. 8. 16:23
 19/22 anonim ***** válasza:
Én használom egy éve és csak ajánlani tudom! Én 4-5 naponta használom csak, borotválkozás előtti napon és úgy nem is marja ki, meg teljesen hatásos is. Nem készíti ki a bőrt annyira, mint az AS! Sőt, nekem eddig még nem irritálta semennyire a hónaljam.
2014. febr. 24. 00:52
 20/22 Akso válasza:
Szerintetek intimebb testrészen is lehet ezt használni? Gondolok fenék és lábközre.
2014. máj. 5. 12:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!