Mit kensz a leborotvált hónaljadra? (fiú)
Figyelt kérdés
Még sose borotváltam a hónaljam. Most rászántam magam, de csak hajnyíró géppel túrtam le, azzal nem sikerült teljesen meztelenre. Lehet legközelebb le is borotválom, de egyelőre ez is megteszi. Így is furcsa érzés néha, dörzsölődik vagy nem tudom.
Normális válaszokat várok, köszönöm.
2011. jún. 27. 13:17
1/8 anonim válasza:
Hajnyíró gép, utána borotvahab és borotva.
2/8 anonim válasza:
Egy napig ne fúl rá dezodort, vagy ne kenj rá testápolót, mert az eléggé fáj... :/
Tegyél rá hintőport, az a legjobb :)
3/8 anonim válasza:
Elsőre kellemetlen,de majd megszokod.Én semmit sem kenek rá borotválás után.
4/8 A kérdező kommentje:
Oké, hintőpor van. Csak érdekelt, h kell-e szeszelni, mint amikor az arcomat borotválás után. :) Köszi a válaszokat!
2011. jún. 27. 18:48
5/8 anonim válasza:
Nyugtató balzsam is tökéletes.Csak ne tartalmazzon se szinező,se illatanyagot.
6/8 A kérdező kommentje:
Nem akarok láma lenni, de milyen nyugtató balzsamra gondoltál, mennyiért és hol lehet beszerezni? :D
2011. jún. 28. 11:27
7/8 anonim válasza:
gyantázd...túl fogod élni nefélj...:D
8/8 anonim válasza:
Van szőrtelenítés utáni nyugtató balzsam.Ez a neve.Nem olyan drága és megéri,mert kifejezetten erre tervezték.Hámosító,gyulladáscsökkentő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!