Szerintetek ha a szeméremdomb leborotválása után bekenem a leborotvált területet kékszesszel, majd akkor is piros pontok lesznek a szőr helyén?
Szőrösen?
Én Neogranormont ajánlanék a piros pöttyökre.
Jó, de ha őt is zavarja a szőr?N em tudja elviselni a szőr látványát magán?? :-) Akkor?
Mondjuk én úgy tudom, hogy a pasik többsége a borotváltat szeretik.
azért pöttyös, mert rosszul borotválod.
Este borotváld és a szőr növekedésével megegyező irányban szabad csak!!! Nem ellentétesen, ahogy most csinálod.
Miután ezzel megvagy, nem veszel fel semmilyen bugyit és az éjszakát meztelen popóval töltöd, hogy semmi ne iritálja a frissen borotvált területet és a bőrödnek is legyen ideje regenerálódni. Nem kell rá semmit kenni, így nem lesz pöttyös.
"Mondjuk én úgy tudom, hogy a pasik többsége a borotváltat szeretik."
Hidd el csak egy részük. Én jobban szeretem a szőröset de ez most olyan mint a testépítés. Van olyan lány akinek bejön van akinek nem.
15.49-es vagyok
Nem értem miért kell lepontozni?!
Igen, van olyan aki nem szereti a szőrt magán és borotválja. És? Mindenkinek saját joga eldönteni mit szeret és mit nem magán. Ha szőrös, és nem szereti akkor borotválja.
Na de mindegy.
egyetértek azzal h vki nem szereti magán a szőrt.. én is ilyen vagyok..
am én körömvirágkenőcsöt vagy neutrogenat használok. de ajánlották már a hintőport is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!