Keresem a legjobb illatú és legtartósabb izzadásgátlót! Neked melyik vált be? Azt is írd le, melyik változatot szereted (golyós, stift,zselés, púderes...)
Ha esetleg kiegészíted spray-vel az összhatást, azokból is szívesen olvasnám a legjobb illatúakat!
Nagyon sok fajtát kipróbáltam már, de a legjobb szerintem a rózsaszín Fa NutriSkin (golyós).
24L
2011. aug. 29. 16:56
2/15 anonim válasza:
Solutio Antisudorica, Dove Classic stift és rózsaszín Adidas spray.
2011. aug. 29. 16:59
3/15 anonim válasza:
Lady Speed Stick-et használok évek óta, nagyon hatásos. Most Aloe-s van éppen (Sensitive), az illata is nagyon kellemes :)
2011. aug. 29. 17:11
4/15 anonim válasza:
Rexona nutritive skin care stift
nekem ez vált be, sem a fa, sem a dove nem volt jó
2011. aug. 29. 17:45
5/15 anonim válasza:
Solutio Antisudorica + valamilyen parfüm.
2011. aug. 29. 18:03
6/15 anonim válasza:
Én csak sprayt használok, mindig váltogatom. Most B.U. Hippy Soul van, de szeretem nagyon a Dove originalt is, legközelebb pedig rózsaszín Adidast veszek, mert nagyon jó illata van.
Nem hiszek abban,hogy valamelyik izzadásgátló is használna. Kánikulai időben kenhetsz bármit magadra.
Egyébként én jelenleg Babát használok,Aloe Vera-sat,golyósat és spray-vel egészítem ki. Igazából én semleges véleménnyel vagyok róla. A nagy melegben természetesen mit sem ér,de álltalánosságban megvagyok vele elégedve. :)
2011. aug. 29. 19:53
9/15 anonim válasza:
Avon -Pur Blanca
Isteni az illata.
2011. aug. 29. 20:37
10/15 anonim válasza:
Vichy, nem valami szuper az illata, de legalább tényleg nem izzadok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!