Melyen hajfényspray-t használsz?
Figyelt kérdés
Száraz, és fénytelen hajra szerinted melyik a legjobb választás?2011. szept. 2. 01:15
1/5 anonim válasza:
Nem tudom, hogy melyik a legjobb választás, mert még csak ezt az egyet próbáltam, de nagyon jó!
Balea sárgabarackos illatú
3/5 anonim válasza:
nekem is got2b van, szeretem,jó az illata is, és a barátom is azt mondta,hogy olyan jó illatú a hajam tőle :)
4/5 Joy Turner válasza:
Got2be! Sárgadinnye illatú.
5/5 anonim válasza:
Én is azt keresgélem egy ideje, melyik a legjobb. A Toni&Guy label.m-jéről olvastam, hogy nagyon jó, de még eddig nem sikerült beszereznem. A Subrináról is jókat olvastam, vettem is egyet, csillog is a napon, de az illatával (szagával) nem vagyok kibékülve. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!