Milyen parfümöt használsz?
Elsősorban normál árkategóriás parfümön érdekelnének, amiket pl DM-ben lehet kapni.
Tudom, hogy mindenkinek egyedi az ízlése, de mikor már a 6. parfümöt szagolom, sose érzek különbséget köztük, így szeretném tudni, szerintetek melyik fajtákra koncentráljak. :)
Azt is írd le, kérlek, hogy virágos, főszeres stb illat-e!
köszi a válaszokat:)
Hát ez engem is érdekelne. :)
Ma bementem a DM-be, megszagolgattam vagy 5-6 félét, és végül nem vettem semmit. Egyik se "izgatta fel" a fantáziámat. :( Már én is azt hiszem, velem van a baj :)
nekem van egy Guccim, azt különleges alkalmakkor használom, hátköznapra én is a dm-ben szoktam venni:
-Elisabeth Arden - Green Tea (ezt nagyon szeretem, szerintem természet illata van :)
-Diesel sima fehér, nem tudom a nevét, ennek meg rajtam púderes illata van, de ugye ez egyénenként változik :)
Pink Cookie. Nagyjából ugyanaz, mint a Pink Sugar, csak ennek az ára a harmada a PS árának. Nagyon szeretem, mert édes és kellemes, de nyáron vonzza a szúnyogokat.
Ha valami kevésbé kislányosra vágyok, akkor Pur Blanca az avontól vagy Pur Blanca Blush.
Virágos.
Sarah Jessica Parker: Lovely
Lempicka Si Lolita
Azért nincs sz*guk,mer EDT-ket árulnak és nem EDP-ket....tehát ami eu de toilette abból naponta 6x is fújhatsz magadból és elszáll az illata,nem marad meg sajnos :(
DM-ben ami tartósabb,az olyan 6ezer forint és van vagy 15-20milis-pl a naomi campbell...Illetve még a beyoncé heat,de az is 6ezer forint és nagyon pici kiszerelésű,annak is elég tartós az illata...
ja kimaradt:
beyoncé heat- nagyon őszies,télies illat,kicsit mintha karácsonyi feelingje lenne,de nagyon szexis illat(talán fahéj is van benne)
naomi campbell-cat deluxe-ra nem emlékszem sajnos :S
Chevignon- Forever Mine [link]
Gyümölcsös illatú, nekem nagyon bejön és mindig megdicsérik, hogy milyen különleges, nem az a tucat, pl. vattacukor...
Pont a DM-ben vettem én is, asszem 7e Ft, de én 25%-os kuponnal vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!