Milyen gyakran használsz parfümöt? Neked mennyi idő alatt fogy el 50ml?
Figyelt kérdés
Továbbá hány fújást fújsz magadra? :D És hova?
Köszi!
2010. dec. 1. 22:25
1/9 anonim válasza:
Én váltogatom a parfümöket, úgyhogy nem tudom mennyi idő alatt fogy el 50ml. Ált-ban csak akkor használok, ha elmegyek valahova, itthon nem. És a bőrömre nem fújom, mert pigment folt alakulhat ki, szóval a ruhámra, hajamra....
2/9 anonim válasza:
Parfümöt én is akkor használok, ha megyek valahova. Itthon elég ha a testpermettől illatozok. Nekem most 15 ml-es van 1 hónapja, de még nagyon jól bírja, alig fogyott. Mondjuk 1 héten 6 nap megyek valahova és olyankor hármat fújok kb. magamra. Általában mellkasomra, ruhámra, sálamra.
20L
3/9 anonim válasza:
Miden nap(hétvégén is),van hogy reggel délben ,este is használok parfümöt,attól hogy pl.:reggel befújom magam.Általában 50ml-is kb 2hónapig elég.Fújok a nyakamra,hajamra, és a sálamra ritkán.
4/9 anonim válasza:
Miden nap(hétvégén is),van hogy reggel délben ,este is használok parfümöt,attól hogy pl.:reggel befújom magam.Általában 50ml-is kb 2hónapig elég.Fújok a nyakamra,hajamra, és a sálamra ritkán.Ja és kb olyan 6fújás lehet.
6/9 anonim válasza:
néhány hónapig biztos elég.. bár figyelembe szoktam venni mennyi az ára mert ugye ha nagyon drága volt óvatosan bánok vele.. de soha nincs olyan hogy csak egy féle legyen használatban..:D szeretek mindig másféle illatba burkolózni.. olyankor használok parfümöket ha elmegyek otthonról és 3-4 fújást indulás előtt közvetlen.
7/9 anonim válasza:
Nekem már 3 hónapja tart a parfümöm, úgyhogy előtte is használtam már egyszer-kétszer. Általában a csuklómra fújok és a nyakamra egy kevéskét. De nagyon jó kis parfüm, ha reggel 7-kor befújom magam, este 8-kor is lehet még érezni. :)
8/9 anonim válasza:
Fél év ma majdnem minden nap nem kis mennyiséget magamra fújok. Kar, dekoltázs, has.
9/9 Deák Dominik 2020 válasza:
Parfümtől függ, valamelyikből elég egy fújás, van amiből 20 sem :)
Akkor használom, ha megyek valahova (munka, társaság), elég erős, hogy egy fújás is elég legyen, úgyhogy iylen esetben egy 50 ml-s üveg kitarthat 3-5 évig is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!