Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen parfümöt használsz?

Milyen parfümöt használsz?

Figyelt kérdés

Elsősorban normál árkategóriás parfümön érdekelnének, amiket pl DM-ben lehet kapni.

Tudom, hogy mindenkinek egyedi az ízlése, de mikor már a 6. parfümöt szagolom, sose érzek különbséget köztük, így szeretném tudni, szerintetek melyik fajtákra koncentráljak. :)

Azt is írd le, kérlek, hogy virágos, főszeres stb illat-e!

köszi a válaszokat:)

2011. szept. 30. 12:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Puma: I'm Going

De nagyon jók a Naomis illatok is.

A Beyonce-s illatok is nagyon jók.

De a Christina Aguileras-ból az At Night a legjobb.

2011. szept. 30. 20:07
 12/15 A kérdező kommentje:

köszi szépen a válaszokat :)

ha esetleg még valakinek eszébe jut valami, jöhet továbbra is

2011. okt. 1. 10:46
 13/15 anonim ***** válasza:

Én ezeket szeretem a legjobban(friss, enyhe virágos-gyümölcsös illatokat:

Tommy Hilfiger, Tommy Girl: könnyű, fiatalos, gyöngyvirágos, kicsit almás illat

DKNY Women: ez is friss kategória, ha csak egy parfümöm lehetne, ő lenne, áldás arra, aki megálmodta ezt az illatot! Semmihez nem lehet hasonlítani, mert rendkívül egyedi. Amikor kifújom, először nagyon friss citromos-grapefriutos illatot érzek, majd pár óra múlva kijön a nárcisz és a vízililiom illata. A vége a kedvencem: olyan illatot szoktam érezni, amikor belépek egy szobába, ami tele van frissen vasalt ruhákkal. Egyszerűen fantasztikus!

D&G: Light Blue: Ő is nagy szerelmem volt és nekem igazán jól is állt friss illatok kedvelőjeként, de sajnos borzasztón eltucatosodott, ezért nagyot csökkent a szememben. Ha már nem lesz ennyire divatillat, vissza fogok rá térni.

2011. nov. 11. 21:17
 14/15 anonim ***** válasza:
az avon parfümösök miért lettek lepontozva?:D jaj istenem, persze ha melléírom, hogy versace bright crystal, ki vagyok nyalva. nevetséges. a red dress rohadtjó, és csak 3 rongy - 50 ml. annyira meggyőzött, hogy leváltottam a 20ezer forintosat. Nah, lehet pontozni. gyökerek.
2011. nov. 13. 16:37
 15/15 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó, a hülye pontozásban semmi logika nincs, más parfümös kérdésben pont ara repülnek a mínuszok, aki beírja, hogy ő más nem fújna magára Dioron kívül... Amúgy a Versace Bright Chrystalja a legjelentéktelenebb, legfelejthetőbb illatok egyike, amit valaha éreztem, ennél szerintem is jobb a Little black dress, bár nekem azzal személy szerint az a bajom, hogy a leszáradás végén átmegy rajtam valami hihetetlen gagyi, poshadt cefreszagba (vszeg a szilva miatt).
2011. nov. 13. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!