Milyen parfümöt használsz?
Elsősorban normál árkategóriás parfümön érdekelnének, amiket pl DM-ben lehet kapni.
Tudom, hogy mindenkinek egyedi az ízlése, de mikor már a 6. parfümöt szagolom, sose érzek különbséget köztük, így szeretném tudni, szerintetek melyik fajtákra koncentráljak. :)
Azt is írd le, kérlek, hogy virágos, főszeres stb illat-e!
köszi a válaszokat:)
Puma: I'm Going
De nagyon jók a Naomis illatok is.
A Beyonce-s illatok is nagyon jók.
De a Christina Aguileras-ból az At Night a legjobb.
köszi szépen a válaszokat :)
ha esetleg még valakinek eszébe jut valami, jöhet továbbra is
Én ezeket szeretem a legjobban(friss, enyhe virágos-gyümölcsös illatokat:
Tommy Hilfiger, Tommy Girl: könnyű, fiatalos, gyöngyvirágos, kicsit almás illat
DKNY Women: ez is friss kategória, ha csak egy parfümöm lehetne, ő lenne, áldás arra, aki megálmodta ezt az illatot! Semmihez nem lehet hasonlítani, mert rendkívül egyedi. Amikor kifújom, először nagyon friss citromos-grapefriutos illatot érzek, majd pár óra múlva kijön a nárcisz és a vízililiom illata. A vége a kedvencem: olyan illatot szoktam érezni, amikor belépek egy szobába, ami tele van frissen vasalt ruhákkal. Egyszerűen fantasztikus!
D&G: Light Blue: Ő is nagy szerelmem volt és nekem igazán jól is állt friss illatok kedvelőjeként, de sajnos borzasztón eltucatosodott, ezért nagyot csökkent a szememben. Ha már nem lesz ennyire divatillat, vissza fogok rá térni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!