Éjszakára használsz izzadásgátlót?
Egésznap míg nem fürdesz hányszor használsz izzadásgátlót?
1ik ismerősöm 1nap kb 5*dezodorozza be magát,pedig nem izzadós tipus.Szerntetek ez nem káros a napi 5?
bőrgyógyász azt mondta, hogy nem igazán egészséges, mivel megakadályozza/gátolja az izzadást, amit ugye nem a mi bosszantásunkra végez a szervezet... nem véletlenül van ennyi bőrrákos ember. Persze nagyon fontos a higiénia, amit inkább többszöri mosakodással lehet megoldani és kevés dezodorral, mint ilyen brutál 24 meg 48 órán át tartó páncéllal. Mondjuk ezeket sem értem, mert azért én átlag 8-10 óránként tusolok egyet :)
Szerintem éjszakára, főleg ilyen melegben elég, ha hintőport használunk, mert nincs kellemetlen szag, szárazon tart, de mégsem tömi el a mirigyeket. Nappalra meg elég reggel használni, esetleg ha sokáig húzódik a nap, még délután egy keveset, ha nem nagyon izzadékony valaki, vagy nem fizikai melót végez/sportol.
éjszakára nem, valamikor szellőznie is kell a testnek.
ha megizzdok megmosom a hónaljam reggel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!