Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Éjszakára használsz izzadásgát...

Éjszakára használsz izzadásgátlót?

Figyelt kérdés

Egésznap míg nem fürdesz hányszor használsz izzadásgátlót?

1ik ismerősöm 1nap kb 5*dezodorozza be magát,pedig nem izzadós tipus.Szerntetek ez nem káros a napi 5?

2010. júl. 2. 21:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én stift-et használok vagy ilyen stift szerűt amit "kattintani" kell és akkor jön belőle krémes izzadásgátló.

Ha fújósat (sprayt) használok akkor nekem is kellene napi 5x.

Ébredés után használom minden nap és ennyi.

Éjszakára nem használok általában.

MOndjuk néha ilyenkor a nagy melegben este fürdés után is használok, mert ha nem tenném reggelre tök büdös lennék :s

Szerintem nem tesz jót a napi 5.

Vásároljon másfajta izzadásgátlót az ismerősöd.

2010. júl. 24. 22:34
 12/14 anonim ***** válasza:
Éjszaka nem mivel akkor nem izzadok és nem vagyok emberek között sem,ráadásul nem is olyan egészséges,a hajtógázastól mellrákot kaphatsz(vagy a többitől is?).
2010. júl. 25. 10:57
 13/14 anonim ***** válasza:

Én jó minőségű izzadásgátlót használok, így elég reggel zuhanyzás után használnom és egész nap kitart. Azt normálisnak tekintem, hogy 40 fokban még ígyis izzadok, de nem vagyok büdös, vagy ilyesmi, és ezen az izzedásgátló sem segítene.

Éjszakár én nem szoktam használni, lefekvés előtt úgyis fürdök, mert koszosan nem szeretek befeküdni az ágyba, ha meg megizzadtam, akkor reggel is...

2010. júl. 25. 15:35
 14/14 anonim ***** válasza:
Én 2x fürdök,reggel-este ,a reggeli fürdés uténa hasznáélok izzadásgátlót,estére már nem:)
2010. júl. 25. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!