Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Leírnád milyen izzadásgátlót...

Leírnád milyen izzadásgátlót használsz?

Figyelt kérdés

Keresem a legjobb illatú és legtartósabb izzadásgátlót! Neked melyik vált be? Azt is írd le, melyik változatot szereted (golyós, stift,zselés, púderes...)

Ha esetleg kiegészíted spray-vel az összhatást, azokból is szívesen olvasnám a legjobb illatúakat!

Köszi (nem , kor!!!)

2011. aug. 29. 16:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

az antisudoricán kívül mindegyik csak dezodor. szóval ne várjátok az izzadásgátlást.

én is Vichy-t használok, tényleg nagyon jó.

2011. aug. 29. 22:34
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Én Garnier Invisimineralt használok. Nem azért, mert ennek van a legjobb illata (sajnos nem :(( ), hanem azért, mert ez parabénmentes, mégis megfizethető. Sajnos az allergiám miatt a legtöbb izzadásgátló kiüti a hónaljam bőrét az alumíniummal, ezért választottam ezt. Egyébként nagyjából meg vagyok vele elégedve, edzeni tudok vele, de ezt az egész nap 40 fokos kánikulát már nem nagyon bírta.
2011. aug. 30. 00:07
 13/15 anonim válasza:
100%
egyetértek azzal, aki a solutiot emlegette. solutio antisudorica (aprópénzért bármelyik gyógyszertárban megveszed) plusz valamilyen dezodor, lehetőleg natur, h ne tetézzük a dolgokat...lényeg, h egy kis illata legyen és ápoljon, m a bőröd kiszáradhat.
2011. aug. 30. 13:46
 14/15 yarrick ***** válasza:

Nivea Double Effect spray volt eddig,természetesen az fentebb már említett gyógyszertári kencével alkalmazva.

Próbaképpvettem Lady Speed Stick-et,majd látjuk.

2011. aug. 30. 22:02
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Tinikoromban a Secret stiftet használtam, már nem emlékszem melyiket, meg tán, ami akkor "divat" v. olcsó volt, próbáltam ki..

Jelenleg Rexona aloe vera golyós, Baba aloe balzsam golyós, Puma urban motion kedvenc illatom, néha Keen zone parfümmel egészítem ki, ez a két illat, ami naon bejön! Rexona Skin Care Calming with Calendula, ezeket a golyósakat, azért szeretem mer 0% alkoholos.

33/N

2011. aug. 31. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!