Lányok, milyen a "vizsgasminketek"? XD
Pl. az enyém: barna szempillaspirál, korrektor, pirosító, labello (enyhe pirosas színű).
Érdekel, más milyen sminkkel megy ezekre a rendkívül kellemetes alkalmakra, és hogy mer-e csillogni, színezni stb. (Én pl. nem merek, de azért smink nélkül sem mennék szívesen, egy kevés nekem kell). XD

én ugyanúgy kifestem magam mint ahogy minden nap szoktam. alapozó, szemtus, spitál, púder, pirosító, szájfény. nem fogom más arcomat mutatni csak azért hogy jobb jegyet kapjak. másrészt meg szeretem nézni azokat a meglepődött fejeket akik nagyot néznek hogy hoppá egy ilyen lánynak esze is van? csak mert az egyetemeken általában a húzósabb szakokon nem sok sminket látsz a lányokon. én pl sotéra járok ÁOK-ra és ott meg aztán végképp alig-alig :)
21 L

Vizsgaidőszakban általában fekete vagy sötét szürke nadrágot/szoknyát viselek harisnyával és világos felsőt vagy mellényt blúzzal (fehér/rózsaszín blúz fekete mellény vagy kötött tunika). Ékszert csak mértékkel (nyaklánc, fülbevaló, óra). A hajam összefogom vagy vagy a frufrut felcsatolom.
Szürke, kicsit csillogó szemfestéket viszek fel kívülre, majd fehér/tojáshéj/halvány rózsaszínt belülre (a ruha színétől függően). Kicsit csillog, kicsit színes, de nagyon visszafogott... :)
Fekete szemceruzával húzom ki a szemem, nem túl vastagon. Szempillaspirált csak néha használok, alapozót és pirosítót soha. Rózsaszín Labellot használok, ami alapból kicsit csillog és színes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!