Lányok! Hogy a legtartósabb, és a legjobban eltüntethető? (lent)
Figyelt kérdés
Ti mit használtok alapozáshoz? Korrektort, púdert vagy alapozót? Vagy szoktátok úgy, hogy többet is tesztek? Légyszi, mondjátok el, ti hogy sminkeltek? És milyen terméket használtok?2011. nov. 2. 16:03
1/2 anonim válasza:
Én hogyha kisminkelem magamat akkor korrektort alapozót és púdert is használok, így tökéletes a fedés, és a púder lefixálja az egészet :)
14/L
2/2 anonim válasza:
Korrektor a szemek alá főleg, sztem ott mindenkinek szüksége van rá, aztán ha egyéb hiba van épp az arcodon akkor arra is. Aztán alapozó...na most nem mindegyik alapozóra szükséges púder is pluszba. Kompakt púdert semmi képp sztem, hanem porpúdert!! Ez fixálja a sminket,és mattít is. Egyébként a legjobban fedő alapozó: Kryolan - Supracolor. Professzionális alapozó, tégelyes kiszerelésben, 3 méretben van. A legkisebb az egy 4ml-es kiszerelés, elég pici(neten nézz utánna) de nem kell tőle megilyedni nekem az a kis tégely napi használat során is meg volt nem 1 hónapig... és 8-900ft, persze vannak nagyobb kiszerelések is. Mindegy melyiket veszed meg, az biztos, hogy csak jól járhatsz vele mert fed, tartós, sokáig elég és mindehhez képest nem drága, ja és professzionális, nem gagyi, amitől bármi baja is lehet a bőrödnek később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!