Melyek a legtartósabb körömlakkok?
Figyelt kérdés
..azok , amik nem jönnek le, ha vmi fizikai hatás éri őket..a körmön tovább rajta marad(nem 1-2 nap). Talán a drágább körömlakkok között keressem a tartósabbakat? márkákat ha tudtok, akkor mondjatok, amik jók!
köszi
2011. márc. 4. 18:13
1/7 anonim válasza:
Ami a többség szerint a legprofibb, azok az OPI és Orly lakkok, de azokat csak külföldről lehet rendelni.
Amúgy ha lepolírozod és zsírtalanítod a körmeidet, kensz valami tartós alap és fedőlakkot, az csodát tud művelni.
2/7 ef válasza:
lehet itthon kapni OPI-t és Orly-t is:)
3/7 anonim válasza:
hát én olyan lakkal még nem talákoztam ami 3 napnál tovább bírta volna. segít ha teszel rá alapréteget és fedőréteget, de nekem volt már méregdrága körömlakkom is és az sem bírta a mosogatást ,takarítást. amúgy most legutóbb a catrice-t próbáltam és pozitívan csalódtam benne. 3 napot simán bírt, házimunkát is végeztem benne. tehát olcsó és jó is. :)
4/7 anonim válasza:
utolsó vagyok.de amik jó márkák:OPI, China Glaze, Essie,Orly
5/7 anonim válasza:
Nekem a Loreal vált be. A színe és a fénye is soká kitart. És nem is pattogzik, hanem kopik. Szuperjó.
6/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, kipróbálom majd a tippjeiteket!!:)
2011. márc. 6. 22:55
7/7 anonim válasza:
Az essence körömlakkok tartósak és az jó márkájú nekem is olyan van és nagyon szeretem.Ajánlom neked is.Szinte minden Rossman üzletben lehet kapni essence körömlakkot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!