Melyik körömlakk a legtartósabb?
Nekem is vannak ilyen márkás körömlakkjaim...És nekemis nagyon hamar lekoptak:S
igazából nincs olyan húú de tartós körömlakk talán a Moyra..:)
azok nagyon jó fajták de pl ha körömfestés előtt kör reszelővel lereszeled a körmödet a körömlakk sokkal jobban megtapad és igy tartósabb is lesz...:)
Avon nailwear. Nekem eddig csak ez vált be tartósság szempontjából. Ha nem takarítok/mosogatok sokat, akkor ez egy hétig is fent van.
Persze biztos vannak más szuper minőségűek is, de én ezt megfizethetőnek gondolom.
A mostani katalógusban akciós is megújult csomagolással, most láttam épp:)
23/n
A Moyra és a Lora az a kettő,amit ha 4 rétegben kensz fel,akkor sem fog kinézni normálisan...Ráadásul nekem 1 hét alatt beszáradtak a lakkjaim,és egy "csomócska" keletkezett benne...Ezt a kettőt senkinek sem ajánlom!
Aztán jön a QY és a Rose Nail.Ezek már "normálisabbak".Mind a kettő áron alul van,de nem túl tartósak.Van ennél jobb választás is!
Most már jöhet a Lovely és a Miss sporty.Ezek tartósabbak,de nehezen száradnak,viszont ezek is olcsók.
Ezeket követi a S-he,az Essence colour&go,és a Maybelline Colourama.Ezek eléggé tartósak,de annyira nem olcsók,de megvehetőek :) (1000 Ft a S-he,800 Ft az Essence,600 a Maybelline)
Remélem segítettem! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!