Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok, milyen a "vizsgasminke...

Lányok, milyen a "vizsgasminketek"? XD

Figyelt kérdés

Pl. az enyém: barna szempillaspirál, korrektor, pirosító, labello (enyhe pirosas színű).

Érdekel, más milyen sminkkel megy ezekre a rendkívül kellemetes alkalmakra, és hogy mer-e csillogni, színezni stb. (Én pl. nem merek, de azért smink nélkül sem mennék szívesen, egy kevés nekem kell). XD

2011. jan. 12. 11:41
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%

Korrektor, átlátszó szájfény, és a szememet szinte mindig így festem ha vizsgázom. épp vizsgaidőszak van :D

Napi gyakorlathoz tartozik.

Láttam egyszer ezt a sminket és innen vettem az ötletet.

[link]

2011. jan. 12. 13:31
 12/29 A kérdező kommentje:

Ez a smink is gyönyörű, neked is kösz! :-)

((Tényleg, most vizsgaidőszak van? Nemmondooood XD Az adta az ötletet...))

2011. jan. 12. 14:43
 13/29 szamóca. ***** válasza:
100%
dejo hogy mindekni itt teng-leng ahelyett hogy tanulna:DD
2011. jan. 12. 14:48
 14/29 A kérdező kommentje:
Ez engem is megnyugtat... mármint hogy nemcsak én tengek-lengek a neten tanulás helyett vizsgaidőszak kellős közepén... XD
2011. jan. 12. 15:35
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Én ma vizsgáztam 4-esre, smink nélkül:D Annyit tanultam, hogy futottam a buszhoz, nem volt időm sminkelni:D
2011. jan. 12. 18:21
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
nyelvvizsgára valami egyszerűt csinálok: alapozó, korrektor, púder, szemcerka, tus, spirál, szájfény.
2011. jan. 12. 18:50
 17/29 A kérdező kommentje:

Ügyi vagy, a 4 tök jó!!! :-)

Az utsó smink is oké! :-)

2011. jan. 12. 19:43
 18/29 anonim ***** válasza:
90%

Én vizsga előtt örülök ha arcot és fogat mosok. A 80körüli átlagéletkorú profokat nem igazán hatja meg semmi, és amúgy szánalmasnak tartom azokat, akik azzal próbálkoznak, hogy mert ők jó nők, megtehetik. XD

Ha nagyon ráérek, akkor kidestem a szempillám, mást mondjuk amúgy sem szoktam, mert kenődik, meg amúgy is, az is én vagyok, csak színesben. :D A látványosabb sminket max egy partin dobom be, szerintem vizsgán nem igazán előny, ha kivakolod magad, szóval inkább csak szolidan. (a nők akkor csakazértis szívóznak, mert ha ennyire ráértél, akkor biztos nagyon tudod, a férfiak zöme meg utálja a sminket, már a 16 felettiek legalábbis.)

2011. jan. 12. 19:55
 19/29 A kérdező kommentje:

A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 19:55

"Én vizsga előtt örülök ha arcot és fogat mosok."

Még vizsga előtti reggel is tanulsz?? oO Én nem szoktam... akkor már úgyis mindegy, és csak még idegesebb leszek.

"A 80körüli átlagéletkorú profokat nem igazán hatja meg semmi"

Nem is férfi tanárokat meghódító vampos sminktippeket kértem, hanem azt kérdeztem, más hogyan sminkel ilyenkor. :-(

"szánalmasnak tartom azokat, akik azzal próbálkoznak, hogy mert ők jó nők, megtehetik"

Az nem baj, ha Te nem sminkelsz, de az miért szánalmas, aki szolidan igen? :-( Amúgy meg nem csak a "jó nők" sminkelhetnek, hanem bárki. Ma már férfiak is. XD

"az is én vagyok, csak színesben"

Épp ez a trükk! A sminkben épp az a jó, hogy az is Te vagy, csak színesben! :-) Akkor jó, ha nem megváltoztatja az arcodat, hanem csak egy kicsit feldobja! :-)

"A látványosabb sminket max egy partin dobom be, szerintem vizsgán nem igazán előny, ha kivakolod magad, szóval inkább csak szolidan."

Nem is írtam, hogy ki akarom vakolni magam... :-( Ne mondd, hogy a barna szempillaspirál, korrektor, pirosító, labello már "vakolat"... :-(

2011. jan. 12. 21:29
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Én néha direkt meghagyom a szemem alatt a karikákat (örököltem), hadd higgye a tanár, hogy egész éjjel tanultam és milyen szorgalmas vagyok :D
2011. jan. 13. 23:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!