Lányok, milyen a "vizsgasminketek"? XD
Pl. az enyém: barna szempillaspirál, korrektor, pirosító, labello (enyhe pirosas színű).
Érdekel, más milyen sminkkel megy ezekre a rendkívül kellemetes alkalmakra, és hogy mer-e csillogni, színezni stb. (Én pl. nem merek, de azért smink nélkül sem mennék szívesen, egy kevés nekem kell). XD

Ez tetszik! :-)
Nekem is van aranyam, bézsem, gondoltam is rá, hogy teszek valami natúrabb színt, hiszen az sokat dob az ember fején, de vizsga nincs türelmem azzal vacakolni, hogy alapozó, rá szemhéjpúder stb.
Köszi, hogy írtál, és sok sikert a vizsgákhoz! :-)
Köszi nektek is! Ezek is jó variációk, tetszenek! :-)
Bárki írhat még! :-)

Hát nálunk csak 1 vizsga az, ami szóbeli a többi mind írásbeli volt. Volt amelyikre olyan sminkben mentem, hogy csak na.... :D Egész pontosan teljesen ugyanilyen szemmel, körben ennyire kihúzva, mert imádom ezt a fajta sminket, sokszor is festem ilyenre magam csak annyi különbséggel, hogy belül nem húzom ki, csak kívülről :) : [link]
+ erre még jön szemhéjpúder, általában rózsaszín színű, akkor alapozó, rózsaszín csillogó szájfény. :D Szóval rendesen szoktam vakolni. :D
Most lesz 1 szóbeli vizsgám, arra csak alapozó és fekete szempillaspirál lesz (ezek nélkül utcára sem megyek). Annyi elég egy ápolt külsőhöz, ráadásul a tanárnéni is szigorú. :) + persze szép ünneplő, hosszú fekete naci + fehér ünneplős felső :)
Barátom vizsgáján volt 1x, hogy a tanár szigorú volt. Őt a smink nem zavarta, viszont a szoknyák annál inkább. Egy lány ment be, de ilyen mini szoknyában, igazi miniben. :D Egy sráccal mentek együtt vizsgázni be, barátom kint maradt. Kb fél perccel később barátom hallja a tanárt, hogy: "Uram, kérem vezesse ki a k*rvát!". A lány sírva jött ki, a srác kísérte ki, akivel bement. Mindenki le volt döbbenve. :D De hát a lány gondolhatta volna...
Ez a smink is jóóó! :-) (Nekem kicsit vad, de attól még tetszik. Majd buliba! :-)
A sztori meg durva... nőnél miniszoknyában... elég ostoba lehetett szegény... de azért sanálom...

korrektor, pirosító, szürke szemceruza, fekete szempillaspirál, halványabb színű szájfény :)
20/L
Tetszik ez is! :-)
Hú amúgy nálunk is van olyan tanár, akivel bájologni próbálnak egyesek.. van, akinek ez a bájolgás be is jön, és lányoknak jobb jegyet ad...
Jöhetnek még sminkek! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!