Mit tegyek ez ellen? Van valami szer? Vagy elmúlik?
Menj el egy bőr gyógyászhoz! Ő elküld majd vérvételre, és ha úgy látja, akkor ő is fel írhatja a fog. gátlót. Nekem rengetegszer mondták, hogy vigyázzak rá, persze én mindig nyomkodtam, hogy tisztuljon, de csak steril körülmények között! (lemostam, meg ilyen maszkot kentem rá.. stb) nem lett jobb. Arra nem sikerült rávennem magam, hogy elmenjek kozmetikushoz, de nem rég kénytelen voltam elmenni nődokihoz. Ennél a dokinál most voltam először, de azzal kezdte, hogy tartós a kapcsim? válaszoltam neki, kérdezte a tabit, hogy mennyire vagyok elzárkózva tőle? Mondtam, hogy nem nagyon, főleg, ha ő is ajánlja. És a következő reakciója ez volt: ajánlom az arca miatt is, és egyéb okokból is! Nem mondom, hogy tabit kell szedned, de lehet, hogy téged is helyrerakna. :) Jah.. és nekem az arcom ráadásul olyan "ronda" volt kb 2 hete, hogy mindig a fejemhez csapták, hogy heges maradsz, ha nem csinálsz már végre valamit! (1 hónapja szedem kb a tabit!) Menj el bőr dokihoz, és kérdezd meg erről, nekem a Lindynette vált be, de persze van olyan tabi is, ami kimondottan a bőr problémákra van kifejlesztve! :)
Remélem tudtam segíteni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!