Mit kérjek szülinapomra? Okos telefont, vagy hajhosszabbítást?
Mindkettő státuszszimbólum.
Attól függ milyen telefon és milyen hajhosszabbítás. Okostelefonja több embernek van mint hajhosszabbítása. Az okostelefon csak akkor ér valamit ha van hozzá korlátlan internetkapcsolatod is, mert a jó minőségű kamera miatt már nem vesznek telefont. Na meg az okostelefon hamarabb elértéktelenedik mint a haj (már ha jó minőségű a haj) Havonta jönnek ki újabb és újabb telefonok és úgyis sóvárog az ember az új funkciók után. Én a hajat választanám.
első vagyok, az okostelefon se jobb, egy tini szerintetek mire használja, nem arra amire anno kitalálták az okostelefonokat, hanem facebook meg msn órán, na meg játék.
szóval az ő esetében ez se jobb semmivel szerintem.
Az okostelefon csak akkor jó, ha tényleg, teljesen ki tudod használni a funkcióit.
A hajhosszabbítást meg értelmetlennek tartom, mint a műkörmöt is. Ha van igazi, saját, akkor minek kell a mű?
Kérj inkább laptopot.
Köszönöm a válaszokat! :) Laptopom már van, de a telefonomat már kb 1 éve le akarom cserélni, és ha már új akkor nyilván a legújabb legtöbb funkcióval rendelkező készüléket választom. :) Egyik válaszoló írta hogy biztos az idősebb gimis lányok miatt akarok póthajat, hát nem igazán, már túl vagyok a gimis éveimen. :) A hajam amúgy nem rövid, hátam közepéig ér, de szeretném ha a derekamig érne. Félreértések elkerülése végett, mind a telefonhoz, mind a póthajhoz értek, ennek jegyében a telefont kihasználnám, a póthaj további költségeivel pedig tisztában vagyok.
Köszi a válaszokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!