mind a kettő nagy hülyeség, de ha már muszáj választani akkor az okos telefont. bár nem tudom miért kell ekkora ügyet egy telefonból:D
2010. dec. 1. 22:10
12/24 anonim válasza:
Mindkettő státuszszimbólum.
Attól függ milyen telefon és milyen hajhosszabbítás. Okostelefonja több embernek van mint hajhosszabbítása. Az okostelefon csak akkor ér valamit ha van hozzá korlátlan internetkapcsolatod is, mert a jó minőségű kamera miatt már nem vesznek telefont. Na meg az okostelefon hamarabb elértéktelenedik mint a haj (már ha jó minőségű a haj) Havonta jönnek ki újabb és újabb telefonok és úgyis sóvárog az ember az új funkciók után. Én a hajat választanám.
2010. dec. 1. 22:11
13/24 anonim válasza:
Azér ez a 40 kiló hízás elég hülye példa, tekintve hogy egy hajtincs 0,4 -0,7 gramm és egy hajhagyma a belőle kinövő hajszál 6szroság is elbírja, és a póthaj súlya eloszlik egy csomó hajszálra mivel nem szálanként hosszabbítanak.
2010. dec. 1. 22:12
14/24 anonim válasza:
Ha pszichésen sokkal jobban éreznéd magad a póthajtól, akkor azt. Ha csak tetszene, akkor én a telefont kérném, az sokkal praktikusabb és értelmesebb dolog sztem.
2010. dec. 1. 22:54
15/24 anonim válasza:
Hát abból, hogy azt írtad, egyik napról a másikra 50centit nőne... inkább a telefont. Gondolom akkor elég rövid a hajad, szóval csak nagyon drágán lehetne szépen megcsinálni, így max olyat, ami a tipikus igénytelen műhaj. Felül tépett, alul lóg pár élettelen tincs. És tényleg megterheli a hajat, elbírja, de mivel a fejbőrben is izmok vannak, azoknak is kell edzettség. Van súlya, főleg mikor megmosom a hajamat, szoktam érezni. :D De am tényleg, abból kiindulva hogy a hannah montanas csak valami több milliót fizetett a hajáért még így is messziről látszik, mi igazi és mi nem. Ha lb hátközépig ér a hajad, akkor egy sor kicsit hosszabb haj nem annyira gáz, de na. Ja és igen, 3 feltétel után új hajat kell venni, meg 2havonta újrecsináltatni. Ha amúgy nincs rá pénzed. Telefon is felesleges hülyeség, de manapság mindenkinek iphone kell... Ahogy érzed. De a telóban akkor legalább wifi legyen.
2010. dec. 2. 09:52
16/24 anonim válasza:
első vagyok, az okostelefon se jobb, egy tini szerintetek mire használja, nem arra amire anno kitalálták az okostelefonokat, hanem facebook meg msn órán, na meg játék.
szóval az ő esetében ez se jobb semmivel szerintem.
2010. dec. 2. 12:50
17/24 anonim válasza:
honnan tudod te azt, hogy tini a kérdező????
2010. dec. 2. 12:53
18/24 anonim válasza:
Az okostelefon csak akkor jó, ha tényleg, teljesen ki tudod használni a funkcióit.
A hajhosszabbítást meg értelmetlennek tartom, mint a műkörmöt is. Ha van igazi, saját, akkor minek kell a mű?
Kérj inkább laptopot.
2010. dec. 2. 15:02
19/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Laptopom már van, de a telefonomat már kb 1 éve le akarom cserélni, és ha már új akkor nyilván a legújabb legtöbb funkcióval rendelkező készüléket választom. :) Egyik válaszoló írta hogy biztos az idősebb gimis lányok miatt akarok póthajat, hát nem igazán, már túl vagyok a gimis éveimen. :) A hajam amúgy nem rövid, hátam közepéig ér, de szeretném ha a derekamig érne. Félreértések elkerülése végett, mind a telefonhoz, mind a póthajhoz értek, ennek jegyében a telefont kihasználnám, a póthaj további költségeivel pedig tisztában vagyok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!