Mit kérjek szülinapomra? Okos telefont, vagy hajhosszabbítást?
TELEFON!
Én nem tudnék büszke lenni egy olyan hajra, ami csak úgy oda lett biggyesztve. Ráadásul a környezeted számára is egyértelmű, hogy nem a te hajad!:)
22L
Én telefont kérnék, régóta vágyom egy okostelefonra.
A hajhosszabbítás meg szerintem igénytelen és macerás. És iszonyú ronda, ha varrott és kikandikál a varrás, pont ma állt előttem egy ilyen lány a sorban.
Szóval telefon
22L
Juj én undorodom a póthajtól, komolyan. Lehet nehéz megnöveszteni a hajat, nem tudom mert nekem már nagyon régóta derékig érő, de akkor sem tartom "jónak", ha valaki más haját viseli. :S
Szerintem a telót válaszd! :)
19L
Képzeld, pont ma voltam fodrásznál festetni. Érdeklődésből megkérdeztem, mennyire káros a póthaj. Azt mondta olyan ez a hajnak, mintha te egyik napról a másikra híznál 40 kg-t és a lábadnak el kellene bírnia a terhelést. Eléggé kicsinálná a lábadat. Visszavetítve ezt a dolgot a hajra: lehet, hogy nagyon menő a hosszú haj és tudom, hogy ezt látod a nagyobbaktól a gimiben de kicsinálja a hajad, sztem undorító is, akármennyire profin tudják megcsinálni, arról nem is beszélve hogy a hajhagymáid is tönkre mehetnek. Szedjél vmi étrend-kiegészítőt, megnő 1 év alatt és a tied lesz, egészséges lesz, és nem kell kidobnod érte nemtom hány havonta többtízezret.
Szal okostelefon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!