Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szeretnék tetoválást. VAN...

Szeretnék tetoválást. VAN elképzelésem, csak segítség kéne (? )

Figyelt kérdés

szóval. valami magyaros mintát szeretnék, hungarista vagyok, de nem ezért, hanem mert tényleg magyarnak érzem magam, amúgy Erdélyből származom, szóval mélyebb okokból, nem "divathungarista" vagyok.

a mintát nem tudom, mi legyen, először egy ilyenre gondoltam:

[link]

de akinek ilyen stílusú tetoválása van, azoknak kb. mindenkinek valami ilyesmi, szall Turul-NagyMagyaro-zászló kombináció

én csak egy kis egyszerű, nem is feltűnő mintát szeretnék, most épp ez jár a fejemben:

[link]

tarkóra szeretném, vagy oda, ahova a képen is rajzoltam, kb úgy, hogy a póló takarja, de ne legyen nagyon lent sem. szerintetek? van jobb ötlet mintára? mindenképpen a tarkómra vagy a lapockámra szeretném.

Gondoltam a Székely Himnusz felvarratására is, 2 versszakéra, de az nem tudom, egy lányon hol mutatna jól, meg nagy is.

szóval örülnék pár hasznos tippnek

a csuklómon már van egy dátum, szóval tudom, mire vállalkozom:)

bocsi, kicsit hosszú lett, de azért remélem, van aki elolvassa, és tud tanácsot is adni

2010. nov. 26. 16:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

16:42 vagyok

láttam, írtad, hogy nem szeretnél nagyot, csak valahogy át siklottam felette. de egyébként szerintem ezek a magyaros tetoválások nagyobban mutatnak igazán jól!

2010. nov. 26. 17:08
 12/19 A kérdező kommentje:
az amiket linkeltél, azok szerintem sem mutatnak piciben, sajna. nekem a zászlós történet azért tetszene, mert pici is, meg végülis egyértelmű is
2010. nov. 26. 17:10
 13/19 anonim ***** válasza:
okés, de akkor viszont szerintem ne legyen olyan egyszerű téglalap, hanem kicsit élethűbb, mintha fúná a szél vagy valami hasonló
2010. nov. 26. 17:16
 14/19 anonim ***** válasza:
fújná
2010. nov. 26. 17:17
 15/19 A kérdező kommentje:

szeles-ből is van több féle

ilyenre gondoltál:

[link]

vagy inkább ilyenre:

[link]

a stílusát figyeld:)

amúgy nem rossz ötlet:)

2010. nov. 26. 17:22
 16/19 A kérdező kommentje:

ma 17:07

én is gondoltam, pl. a magyar tulipán-ra:

[link]

3. ábra, csak nem találtam belőle, ami igazán tetszene

plusz ennek nem is tudják sokan a jelentését

ilyent is gondoltam, de ezzel is az a baj, hogy nem tudják az emberek, mi is ez, nem szeretném, ha valaki nonfinak nézné:)

bár nem az a lényeg, h ki mit szól hozzá, hanem hogy nekem tetsszen, szall még ez a két minta is esélyes:

[link]

végtelen-fonatos lesz a jegygyűrűm is, ha eljutunk odáig:)

[link]

2010. nov. 26. 17:30
 17/19 anonim ***** válasza:

a zászlónál jobb a végtelen fonat:)

nem tudom, hogy melyik lenne a jobb, igazából ezt a tetováló tudná el mondani, hogy hogyan is tudná életre kelteni a zászlót

2010. nov. 26. 20:30
 18/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Ajánlom Neked Ébner Róbertet, ő gyönyörű magyar témájú tetoválásokat készít, és végtelenül profi! Keress rá a neten, esetleg vedd fel vele a kapcsolatot.

A linkeltek közül nekem a végtelen fonat tetszik a legjobban.

2010. nov. 28. 19:48
 19/19 anonim ***** válasza:
nekem az első kép nagyon tetszik tarkóra szerintem nőies és jól is mutat:)de soknak láttam szöveget is ami tetszett de azok akkor szebbek ha nagyobb felületen van jobban kidolgozva..szóval én az első képre szavazok a tarkón sok sikert!:)(nekem kedden lesz):)
2010. dec. 4. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!