Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szeretnék tetoválást. VAN...

Szeretnék tetoválást. VAN elképzelésem, csak segítség kéne (? )

Figyelt kérdés

szóval. valami magyaros mintát szeretnék, hungarista vagyok, de nem ezért, hanem mert tényleg magyarnak érzem magam, amúgy Erdélyből származom, szóval mélyebb okokból, nem "divathungarista" vagyok.

a mintát nem tudom, mi legyen, először egy ilyenre gondoltam:

[link]

de akinek ilyen stílusú tetoválása van, azoknak kb. mindenkinek valami ilyesmi, szall Turul-NagyMagyaro-zászló kombináció

én csak egy kis egyszerű, nem is feltűnő mintát szeretnék, most épp ez jár a fejemben:

[link]

tarkóra szeretném, vagy oda, ahova a képen is rajzoltam, kb úgy, hogy a póló takarja, de ne legyen nagyon lent sem. szerintetek? van jobb ötlet mintára? mindenképpen a tarkómra vagy a lapockámra szeretném.

Gondoltam a Székely Himnusz felvarratására is, 2 versszakéra, de az nem tudom, egy lányon hol mutatna jól, meg nagy is.

szóval örülnék pár hasznos tippnek

a csuklómon már van egy dátum, szóval tudom, mire vállalkozom:)

bocsi, kicsit hosszú lett, de azért remélem, van aki elolvassa, és tud tanácsot is adni

2010. nov. 26. 16:18
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
a himnusz szerintem jó ötlet, jól tud mutatni az írás. esetleg valami jelszó szerű végig a gerincedre lefelé (függőlegesen)? az nőies is, szép is, és találhatsz olyat ami jelentésében is tetszik, esetleg rovásírással...
2010. nov. 26. 16:21
 2/19 A kérdező kommentje:

erre is gondoltam, de az nekem túl nagy, valami picit, de mégis szépet szeretnék.

rovásírás van a csuklómon a dátum alatt, illetve csak egy betű.

az amúgy a hátamon nem mutatna jól szerintem.

Az írás nekem is tetszene, de ahhoz, hogy 2 versszakot felvarrassak, megint nagy terület kell, egy-két sort viszont nem tudok kiragadni belőle..:S

ezért is vetettem el az írást:S

amit paint-tel alkottam és linkeltem, az mennyire lenne jó szerinted? nem ilyen erő színekkel persze, egy kb 3*5cm-es mintában képzeld el

2010. nov. 26. 16:26
 3/19 anonim ***** válasza:
amit Painttel alkottál az is jó, meg az első kép is.
2010. nov. 26. 16:28
 4/19 anonim ***** válasza:

első vagyok... nekem őszintén az nem tetszik. de neked kell megfeleljen:) a gerinceshez nem kell nagy hely, de ha nem akarsz írást akkor nem. a két versszak tényleg sok, és az már nem is mutat. az a baj nem ismerem a hungarista szimbólumokat... de mondjuk egy sima nagymagyarország alak tarkóra? bár az messziről nem biztoshogy szép...jójó csak "nahgosan" gondolkodom :))

vmi szimbólumot kéne oda, gondolkozz el mi az ami megfelelne.

2010. nov. 26. 16:34
 5/19 anonim ***** válasza:

Szimpi vagy:)

hát nekem az első turulos nagyon tetszik, csak mondani kellene a tetoválónak, hogy valami nőiesebb kivitelben kellene megcsinálni! biztos lenne ötlete:)

szerintem a Székely Himnuszos tetkó elég nagy lenne, mert ha kicsi lenne nem mutatna jól, mert szinte össze mosódnának a betűk!

pl tipp: 1.valami olyasmit is el tudnék képzelni, hogy Nagy Magyarország és akkor bele, vagy mögé kombinálni valahogy 1-2-3 magyar kártya lapot, vagy valami hasonló

2. [link] ez is jó főleg, hogy a nap megvilágítja

3. [link]

ez a kép is szép, mondjuk a lovon lenne mit változtatni:)

hirtelen nincs több tippem:P én ezeket csináltatnám legszívesebben, de nekem is már van 2 és meg fogadtam, hogy több nem lesz!

22L

2010. nov. 26. 16:42
 6/19 anonim ***** válasza:

ja és a második linked nekem nem nagyon jön be bocsi:S:)

az olyan semmilyen nekem, nincs benne semmi:)

2010. nov. 26. 16:43
 7/19 anonim ***** válasza:
mondjuk a 3. linkemen annyit változtatnék, hogy nem lenne rajta vér, az már kicsikét sok szerintem:)
2010. nov. 26. 16:45
 8/19 anonim ***** válasza:

még mindig első vagyok:D

csak annyit szeretnék hozzáfűzni az utolsó váalszoló tippjeihez hogy ezek kicsiben nem mutatnak. a turul sem! azt vagy megcsináltatod leglabb féllapockára, vagy nem fogja kiadni a mintát... a hungarizmushoz nem értek ,a tetoválásokhoz picit, ilyen napáltal megvilágított dolgot ne válassz mert szinte lehetetlen hogy úgy csinálják meg hogy jól nézzen ki. ilyen fényhatásokat nem lehet festékkel előcsalogatni.

2010. nov. 26. 16:45
 9/19 anonim ***** válasza:
nem tudom, egy ismerősömnek van ilyen nappal meg világított tetkója és nekem nagyon tetszik:)
2010. nov. 26. 16:47
 10/19 anonim ***** válasza:

én a helyedben egy erdélyi hímzésmintához hasonló motívumot tetováltatnék magamra.valamilyen szép,az eredetiekhez hasonló virág például.

ilyesmi,persze lehe3t kevésbé feltűnő,meg hozzád közel álló minta

[link]

2010. nov. 26. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!