Nem tudom használni a szemceruzát segítség? :S
Figyelt kérdés
14 éves vagyok, már párszor sikerült kihúznom szemceruzával a szememet, de csak nagy nehézségek árán és fájt is a szemem alatt utána (ahol kihúztam a szememet) Azóta nem használom. Párszor nekipróbálkoztam azóta, de feladtam mert fájt, amikor a ceruzával próbáltam húzni egyet. Segítsetek! Nektek mik voltak első tapasztalatok szemceruza használatával kapcsolatban? könnyen ment, vagy nehezen? Fájt amikor kihúztad vagy nem? esetleg én csinálok valamit rosszul?2011. okt. 3. 16:44
1/7 anonim válasza:
Szerintem te csinálsz valamit rosszul, mert elvileg nem kellene, hogy fájjon.
Egyrészt ne nyomd rá erősen. Másrészt viszont lehet, hogy túl kemény a szemceruzád, vegyél egy olyat, aminek egy kicsi puhább a hegye.
2/7 anonim válasza:
nem óvodásoknak találták ki,talán ezért nem megy a használata...
3/7 anonim válasza:
Nem túl kemény a ceruzád? A kezedre mennyire kell nyomni, hogy fogjon? Próbáld puhább ceruzával.
Nekem is van nagyon kemény ceruzám, ha bevizezed az segíthet rajta.
4/7 anonim válasza:
ne nyomd rá tiszta erőből,csak mintha szineznél olyan mozdulatokkal satírozz. vigyázz,hogy ne legyen túl hegyes,de tompa se. nem szabadna,hogy fájjon. :S
5/7 A kérdező kommentje:
az a gond, hogy egyáltalán nem nyomom rá, mégis amikor odateszem a szemcerkát akkor irritálja a szememet, hogy ott van valami, vagyis ott irritálja, ahova szeretném feltenni.
2011. okt. 4. 15:40
6/7 anonim válasza:
akkor rosszul fested be:/
mert nekem is akkor iritálja ott ahol rosszul festem vagy sokat teszek rá..
7/7 anonim válasza:
akkor három lehetőség van:
1. allergia
2. te nem csinálod jól
3. nem jó a szemcerka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!