Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Bokalánc a jobb bokán. Mi...

Bokalánc a jobb bokán. Mi ennek az üzenete, mit jelent ez a körötökben?

Figyelt kérdés

Már nem vagyok tini, de azt tudom, hogy vannak bizonyos non-verbális jelek, pl a megjelenében, amihez egyértelmű jelentést társítanak a tinik, a fiatalok.

Mintha úgy rémlene, hogy az egyik ilyen jel, ami jelent a tinik számára valamit, az a bokalánc.

Meg tudnátok írni, hogy ez a ti körötökben mit jelent?

Ha ezen felül van még hasonló ilyen külső jegy, ami kifejezetten utal valamire, azokat is nyugodtan írjátok meg!

Előre is köszi!

tegnap 14:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én 34 éves vagyok és nyáron szoktam hordani... számomra csak egy csini dísz. Nem tudok róla hogy jelentene valamit.
tegnap 15:13
 2/7 anonim válasza:
80%
Bizonyos szinu v felemas cipofuzo asszem a rendorok utalatat jelenti, mintha ez remlene
tegnap 15:34
 3/7 A kérdező kommentje:

1-es; lehet, rosszul tudom, de mintha pedig lenne valami jelentése.

2-es; ilyesmit én is "hallottam", de úgy tudom, az sem mindegy, melyik cipőfűző milyen színű, uis minden szín más "testület" felé kinyilvánított utálatot mutat meg.

tegnap 15:37
 4/7 anonim válasza:
77%
Igen, csak nem tudom pontosan en se, 1es voltam
tegnap 15:38
 5/7 anonim válasza:
100%
2es,na
tegnap 15:38
 6/7 anonim válasza:
100%

A színes cipőfűzők a punkoknál, rockereknél, skinheadeknél voltak/vannak divatban és valóban mindnek van jelentése. De a bokalánc nyilván egy más kultúrkörhöz tartozik :)

[link]

tegnap 19:42
 7/7 anonim válasza:
A fűzőkódnak manapság már nem sok jelentése van, nagyon lokalizálva van, mindenhol mást jelent kb. Rendőrgyűlölet általában a kék szokott lenni.
tegnap 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!