Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondta nénikém hogy jobb ha vigyázok a fiúkkal?
Figyelt kérdés
Tegnap nálunk volt és anyu elmesélte neki hogy a bőrgyógyásztól kaptam gyógyszert az arcomra, hormont, mert nagyon csúnya volt. Erre azt válaszolta, hogy fúh akkor jobb lesz ha vigyázunk mostantól a fiúkkal, ha megtudják nem lehet őket elzavarni.
Ezt nem értem, mi köze a kettőnek egymáshoz?
2024. jún. 8. 11:56
1/8 anonim válasza:
Próbált viccesen önbizalmat adni.
2/8 anonim válasza:
Valószínüleg azért mondta, mert ő nem vigyázott és egy váratlan pillanatban elvszítette a hátsója szüzességét. Van ilyen.
3/8 anonim válasza:
Szerintem is csak arra gondolt, hogy innentől több udvarlód lesz.
4/8 A kérdező kommentje:
Kiokositottak kozben hogy fogamzasgazlot szedek igazabol.
2024. jún. 8. 13:29
5/8 anonim válasza:
#4 Vagyis még egyszerűbb veled szexelni, hiszen még gumi se kell hozzá, bárhol bármikor mehet egy menet. Persze nemibetegségek is léteznek, de ez keveseknek jut eszébe felfűtött állapotban...
Lényeg a lényeg: ha egy srác tudja, hogy nem kell hozzád gumi, 2x jobban fog teperni.
6/8 anonim válasza:
Hány éves vagy kérdező? Nem hiszem el, hogy lehet valaki ilyen felelőtlen szülőként, hogy úgy szedet fogamzásgátlót a gyermekével, hogy előtte nem beszélnek róla :/ szégyen
7/8 anonim válasza:
azért mondta, mert ha gyógyszert szedsz akkor az összes kis kanos hülyegyerek téged akar televágni :)
8/8 anonim válasza:
Úgy adtak neked fogamzásgátlót, hogy nem is tudtál róla? Párod van egyáltalán?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!