Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ha csókolózás közben a fiúnak merevedése lesz akkor inkább próbálja leplezni? Jobb ha nem érzitek? Vagy hogyan hatna rátok ha mégis éreznétek?
Figyelt kérdés
2023. aug. 17. 09:13
1/11 anonim válasza:
Miért akarná titkolni?Az lepne meg ha nincs merevedése-az azt jelentené hogy valamit nem jól csinálok,vagy nem kíván.Én mondjuk imádok úgy csókolózni hogy közben a kezembe veszem a szerszámát és segítek elmenni neki. 17L
2/11 anonim válasza:
Sosem értettem, hogy miért kell ezt túlgondolni. Egyrészt a merevedést nem lehet szabályozni, másrészt ez annyit jelent, hogy a srác rohadt jól érzi magát a lánnyal. Egyszerűen semlegesnek kell tekinteni, tehát nem is takargatni, meg nem is felhívni rá a figyelmet.
3/11 anonim válasza:
Tinikoromban még akkor is felállt, ha közelembe jött a szexi csaj, vagy tanárnő.
4/11 anonim válasza:
Vigyázat, mindenkinek megy a privát!
5/11 anonim válasza:
Én srácként el-eldurrantam párszor, mikor randiztam. Emlékszem. 16 voltam. Találkoztam egy nagyon aranyos 13 évessel, benyúlt a felsőm alá az utcán, ment a durranás.
6/11 anonim válasza:
ha eldurranás alatt a pukit érted,az nem túl romantikus...
9/11 anonim válasza:
nekem akkor merevedesem szokott lenni mikor csak ulok a buszon es a felhoket bamulom
johetnek a privatok csajok 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!