Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nagyobb, teltebb ajkú fiúval jobb csókolózni?
Tegnap életemben először csókolóztam.
Ma reggel pedig beszélgettünk üzenetbe és megemlegette, hogy csókolózásban verhetetlen vagyok. Ez azért kicsit jól esett, de kíváncsivá tett.
Szóval azon gondolkoztam, hogy ez mennyire tudja befolyásolni az egészet? Mert nekem elég telt ajkaim vannak fiúként, mintha fel lenne töltve, ezt sokan meg is emlegetik😆
De nyilván a nyelvedet is sokat használod és lehet az ajak nem is nagy tényező.
Vagy csak szimplán tényleg jól csináltam és a kezdők szerencséje volt velem? (Azt hozzá tenném, hogy én is nagyon élveztem és semmi szorongás, megfelelés kényszer nem volt bennem, hanem úgy simán érzésre, el tudtam engedni magam) Tehát nem görcsöltem rá.
Trollok légyszi kerüljetek! Mivel nekem ez volt az első alkalom, nem nagyon tudom eldönteni mi lehetett igazán jó abban csókban, és mi az ami fontos tényező ilyenkor. (Persze női szemszögből lennék először kiváncsi a dolgokra, de fiúk is írhatnak tapasztalatokat)
Plusz nekem nincs viszonyítási alapom.
Mondtad neki, hogy az első csókod? Aranyos, hogy megdicsért utána, akármi is a válasz 😉
A nyelvezés is élvezetes, de én pl imádom az alsó ajkát is közben csókolgatni, enyhén a fogaimmal hozzáérni 😊😍 akkor előnyösebb, ha vastagabb, puha szája van az illetőnek.
Az sem jó, ha folyton csak a nyelvével akar játszani, volt részem olyannal is, akinek az volt a csók, hogy turkál a számban egy kört.
Most egy vékonyabb szájú pasival ismerkedem, vele is elég jó, csak ő sem nagyon birja, ha "játszadoznék", de majd rászólok 😄
(32/N)
Azért vagy "verhetetlen" mert nég naiv és tapasztalatlan!
Sokkal valószínűbb inkább az hogy még az átlagos szintet sem hozod.
Kedves #2, sokkal idősebb volt nálam a hölgy :)) és egy bunkó pharaszt vagy, köszönöm
#3 Köszönöm a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!