Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szólnia kellett volna vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szólnia kellett volna vagy jobb h hallgatott?

Figyelt kérdés

Egy fiu baratommal elmentunk edzeni, ha van idonk egyutt jarunk. A lábtolo gepen ultem , ö szemben allt velem es segitett ha nem birtam kitolni. Eszrevettem h a szeme a labam koze tevedt sokszor ahogy terpeszben fent volt a labam a tamlan. Mikor kimentem pisilni akkor vettem eszre hogy a punimnal at vagyok azva kicsit, kb egy dionyi folt. Most van ovulaciom es ilyenkor mindig tobb a nedvesseg. Gondolom ezt lathatta meg es nem birta levenni a szemet. Nagyon kellemetlen, ugye elfeljti hamar?

16L

2024. jún. 1. 12:59
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Sosem fogom megérteni, hogy mi a kínos ebben... Igen, ez egy természetes (!!!) dolog, semmi undorító, vagy kínos nincs ebben. A srác reakciója lehetett volna érettebb, de ez már más kérdés.
2024. jún. 1. 13:39
 2/7 anonim ***** válasza:
80%
Egyébként nyilván az lett volna a legjobb, ha szól, csak gondolom ő is zavarban volt.
2024. jún. 1. 13:40
 3/7 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem szólhatott volna, hogy legalább más ne vegye észre.
2024. jún. 1. 16:00
 4/7 anonim ***** válasza:
94%
Nem tudhatod, hogy azt nézte-e pont, vagy csak simán tetszel neki és azért figyelt arra a környékre. Szólhatott volna, de lehet, hogy nem akart kellemetlen helyzetbe hozni.
2024. jún. 1. 16:34
 5/7 anonim ***** válasza:
98%
Nyilván ő úgy gondolta, hogy kínos lenne szólni, pedig semmi kínos nincs ebben. Vagy ha már szólni nem akar, akkor legalább ne nézze...
2024. jún. 1. 16:56
 6/7 anonim ***** válasza:
8%
Ezért az intim betétek. Te vagy a kulturálatlan, ápolatlan, aki kellemetlen helyzetbe hozod a környezetedet.
2024. jún. 3. 03:16
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Elfelejteni aligha fogja, de gondot se csinálj belőle. Egy férfi, ha lát szátterpesztett lábakat, akkor akarva-akaratlanulis benéz oda.

Ha szólt volna, akkor talán megsértődtél volna, hogy mi köze hozzá. Én komolyan, nem vigyorogva szóltam volna neekd, hogy mi a helyzet és azonnal hozzáfűztem volna, hogy a közlésem jószándékú volt és a jelséget szinte természetesnek veszem.

2024. jún. 3. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!