Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hol veszel magadnak olyan...

Hol veszel magadnak olyan táskát ami évekig nem megy szét?

Figyelt kérdés
Az àr kb mindegy.

dec. 26. 08:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Desigual, heavy tools
dec. 26. 08:41
 2/6 anonim ***** válasza:
4. éve használok egy Samsonite laptophátizsákot majdnem napi szinten. Az alján picit megkopott kívülről az anyag, semmi más baja nincs.
dec. 26. 09:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Hervisben 😎
dec. 26. 13:33
 4/6 anonim ***** válasza:

Neten 😃

Nem mindegy milyen stílus, mire kell és mennyit használod... Ezek nélkül nehéz válaszolni

dec. 26. 15:41
 5/6 Metionin ***** válasza:
Túrtam kb. mindet, ismertebb darkos márkák. 10+ éves is van, már nem terhelem de kézitáskaként simán működik. A hátizsákom Cropp-os, megvan pár éve. Kirándulni egy taktikait hordok, neten vettem másodkézből.
dec. 26. 19:33
 6/6 anonim válasza:

Az USA-ban a Michael Kors outletekben kb harmad negyed áron van. És nem a niger árulja földről egy lepedőn... Hanem hatalmas outletekben..

Én 2019-ben voltam utoljára Nevadában. Annyiért hoztam a páromnak ajándékba egy MK pénztárcát és a hozzá való táskát, amennyiért akkor itthon a pénztárcát nem lehetett megvenni az Aréna MK boltjában. És nem hinném hogy a helyzet változtott. (Mondjuk Tommy Hilfiger termékekkel és gondolom még másik tucat márkával is ez volt a helyzet. Az USA-ba üres bőrönddel kell menni.)

Úgy néz ki csóró nyugaton csak ilyen nyomott áron lehet eladni a prémium termékeket. Vagy ott csak csórók veszik ezeket a márkákat. :D :D :D

dec. 29. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!