Karácsonykor mit veszel fel? Van már tervbe valami ruha? Vásárolsz magadnak, varratsz?
Van aki varratja magának, van aki vásárol, valaki hagyományőrzésképp a szokásos ünnepi öltözéket preferálja, van akik melegítőbe és van akik hétköznapi, utcai viseletbe öltöznek.
Akik esetleg szeretnek elegánsan, de nem a tipikus fehér-fekete kombóba öltözni, hanem egyediek szeretnének lenni, vásárolnak valami szép, csillogós, esetleg egy színű de mégis kecses ruha darabot?
pl:
Persze, ez lehetne szilveszteri is, de van aki szeret csillogni a karácsonnyal együtt :).
De nem csak a csillogás a lényeg, szerintem a ruhák szabása is elég elegáns. Nem kell konkrétan arra gondolni, hogy gyémántnak kell öltözni...
pl: [link]
nekem ez kifejezetten tetszik! :)
ha gondoltok, ti is linkelhettek, nekem fogalmam sincs milyen ruhám lesz. Pedig mindenki szeret karácsonykor kiöltözni, nekünk ez jó érzés, megszokás.
szép :)
nekem is ilyesmi az elképzelésem, de ajándékokra elment a pénz, csak magamra nem jutott... majd valahogy kitalálom :) magassarkúm meg egyáltalán nincs.
én ezt a cipőt néztem ki magamnak, akciós is :)
lehet ezt kérem a jézuskától, bár... lehet drága így is.
komolyan ennyire kiöltöztök karácsonykor? Nálunk nem tudom ez nem bevett,persze én is csinosan kiöltözök,de a fenti szettek nálam inkább már szilvesztert súrolják.
Én egyszerű hosszúnacit veszek fel,ilyenkor általában feketét,hozzá egy szép felsőt,megcsináltatom a hajamat aztán ennyi:))
Amúgy a 3. nagyon tetszik,imádom a pirosat:)
Úgy látszik csak én nem látom értelmét az ilyesminek.
Mármint karácsonykor hova öltözzek ki? Itthon ülök, a család is, itthonra kéne kiöltöznöm körömcipőbe meg estélyibe? Elég vicces lenne szerintem ha itt ülnék a gép előtt karácsony este kirittyentve, magassarkúban. Vagy akik kiöltöznek azok mennek valahova karácsony este?? Vagy hogy kell ezt elképzelni?
utolsó:
ugyan ilyen mentalitással írtam ki(szinte majdnem ilyen stílusban), hogy minek öltöznek ki mások, és hogy miért kötelező ez az egész?
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__szokasok-..
de őszintén szólva: tiszteletben tartom a családot annyival, hogy kiöltözök én is és megadom a módját.
Hibát követek el azzal, hogyhanem tartom tiszteletben a szokásokat, vagy magát az ÜNNEPET! Megtisztelem ezt az egy szép, meleg, szeretetben gazdag napot egy szép ruhával, egy szép fával, szép asztallal, szép ajándékokkal!
és bánom, hogy ennyire utálatosan viselkedtem... az embernek a szívébe kell fogadnia ezeket a dolgokat, meg kell emészteni.
Nekem pl semmi bajom nincs azzal, hogy te mit veszel fel otthon! Sőt!
Ahogy írtam is: van akik melegítőbe és van akik hétköznapi, utcai viseletbe öltöznek.
és? rendben van!
Ez a szoknyám: [link]
A felsőmről nem találtam képet de egy fekete háromnegyedujjas lesz :) (ugyanúgy behúzva a szoknyába mint a képen csak nem olyan buggyosan)
Cipőt még nem tudom. Ékszer nem hiszem, hogy lesz rajtam max. egy karóra. Gondolkozom rajta, hogy vegyek-e fel a szoknya alá fekete harisnyát (egyszerűen megőrülök a fekete harisnyákért)de még nem tudtam eldönteni :)
A családom karácsonykor mindig nagyiéknál gyűlik össze és ott van vacsi meg ilyenek. Szóval mi azért rittyentjük ki magunkat :)
19/L
Szerintem meg elég szomorú, hogy: "Elég vicces lenne szerintem ha itt ülnék a gép előtt karácsony este kirittyentve, magassarkúban."
Karácsony este a gép előtt ülsz... karácsonykor mi rá se nézünk ilyesmire!
A másik: rengetegen kiöltöznek, kevesebben vannak, akik belesz*rnak. Akinek nem volt még meghitt, szeretetben gazdag karácsonya, az persze, hogy nem öltözik ki és a gép elé ül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!