155 cm magas nagy cicijű kicsit dundi nőnek, aki amúgy arányos csak meg van egy picit hízva, jól állhat egy pulóver-ruha?
Figyelt kérdés
esetleg van olyan típus, ami igen, és ami nem?2012. dec. 5. 23:46
1/17 anonim válasza:
Szerintem kerüld a mintákat,és a lényeg hogy te jól érezd magad a ruhában,jól fog állni :)
2/17 anonim válasza:
Bocsi az első vagyok. Ez lemaradt: nem ajánlatos a csíkos ruha sem
3/17 anonim válasza:
Persze. Sőt! De a felső görbületet ne fogd vele vissza!
5/17 anonim válasza:
Igen, csak arra figyelj, hogy nehogy "eltűnjön" a derekad benne. Ha kell, hangsúlyozd egy övvel.
6/17 anonim válasza:
Én ilyen vagyok (icipicit magasabb) és nekem általában jól állnak, szeretem, van több darabom is. Sokan mondják, hogy nem jó a keresztbe csíkos, nekem viszont van egy, sötétbarna-fekete csíkos, és érdekes módon jól áll (magamat is megleptem, amikor felpróbálva nem tehén voltam benne, hanem egy vékony derekú, formás kis nő:D), főleg hosszú nyaklánccal (ami nyújt) és blézerrel (ami karcsúsít) párosítva, természetesen magassarkúval. Viszont tényleg ne olyat vegyél, amibe eltűnik a derekad, nekem van egy nagyon szép, fekete pulcsiruhám, de olyan, mint egy zsák, nem áll sehogy, és előnytelen.
A nagy mintákat ajánlatos kerülni, mert vastagít (az apró viszont jól áll), és a világos színeket, illetve a nagyon vastag anyagokat.
7/17 anonim válasza:
Persze, hogy jól állhat! Arra figyelj csak, hogy ne olyat válassz, amit túlzottan szűk és sztrecces, mert az minden apró hibát kiad. Olyat keress, ami picit bővebb, de még nem zsákszerű, hanem követi az alakod vonalát. :)
9/17 A kérdező kommentje:
sziasztok, köszönöm a segítséget, nem nekem lesz, hanem ajándékba és szeretném, ha tetszene benne magának.
2012. dec. 6. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!