Milyen gyakorisággal veszel magadnak új ruhákat?
30, nő, nincs, van.
Változó, akkor veszek, amikor épp kell valami, vagy találok leárazva olyasmit, amit máskor nehéz jó áron kapni - pl. zakót, nadrágot, szoknyát.
Körülbelül 2 havonta azért valamit szoktam venni.
22, nő, nincs, nincs.
Cipőt évszakonként, kabátot évente.
Nadrágot, szoknyát felsőt változóan, de kb. havonta kétszer mindig hazajön velem valami. Fehérnemű félévente nagyjából.
30, nő, nincs, van.
teljesen rendszertelenül
90%-ban akkor, ha kifejezetten kell valami (nem az utolsó pillanatra hagyva, ilyenkor úgy járok-kelek, hogyha "belebotlom" valamibe, ami úgyis kell, megveszem.
10%-ban akkor, ha egyszerűen belebotlom valamibe nagyon jó áron valami praktikus, tetszetős darabba.
Most már talán egy éve is van, hogy nem vettem semmit, viszont a nyár végi időszakban elég sok hasznos holmit találtam, és már tervbe van véve tavaszra pár alapdarab (1-2 felső + nadrág), csak még nem "jöttek szembe"...
Szezon elején ha kell valami, azt.
24n nincs , nincs
18, nő, nincs, nincs
van hogy hetente de csak 1 pólót vagy trikót turiból vagy kiárusításkor, van hogy 2-3 hónapig semmi aztán bevásárlok anyukámmal a következő szezonra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!