Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen gyakorisággal veszel...

Milyen gyakorisággal veszel magadnak új ruhákat?

Figyelt kérdés
Hány éves vagy , férfi vagy nő vagy, van e gyereked, van e munkád?

2015. márc. 20. 16:24
 1/5 anonim ***** válasza:

30, nő, nincs, van.

Változó, akkor veszek, amikor épp kell valami, vagy találok leárazva olyasmit, amit máskor nehéz jó áron kapni - pl. zakót, nadrágot, szoknyát.

Körülbelül 2 havonta azért valamit szoktam venni.

2015. márc. 20. 16:28
 2/5 anonim ***** válasza:

22, nő, nincs, nincs.

Cipőt évszakonként, kabátot évente.

Nadrágot, szoknyát felsőt változóan, de kb. havonta kétszer mindig hazajön velem valami. Fehérnemű félévente nagyjából.

2015. márc. 20. 16:36
 3/5 anonim ***** válasza:

30, nő, nincs, van.

teljesen rendszertelenül

90%-ban akkor, ha kifejezetten kell valami (nem az utolsó pillanatra hagyva, ilyenkor úgy járok-kelek, hogyha "belebotlom" valamibe, ami úgyis kell, megveszem.

10%-ban akkor, ha egyszerűen belebotlom valamibe nagyon jó áron valami praktikus, tetszetős darabba.

Most már talán egy éve is van, hogy nem vettem semmit, viszont a nyár végi időszakban elég sok hasznos holmit találtam, és már tervbe van véve tavaszra pár alapdarab (1-2 felső + nadrág), csak még nem "jöttek szembe"...

2015. márc. 20. 17:33
 4/5 anonim ***** válasza:

Szezon elején ha kell valami, azt.

24n nincs , nincs

2015. márc. 20. 21:06
 5/5 anonim ***** válasza:

18, nő, nincs, nincs

van hogy hetente de csak 1 pólót vagy trikót turiból vagy kiárusításkor, van hogy 2-3 hónapig semmi aztán bevásárlok anyukámmal a következő szezonra.

2015. márc. 20. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!