Veszel vagy vettél magadnak csizmát mostanában akcióssan?
én általában deichmannban vagy humanicban veszek csizmát. kb 10 ezer forintot adok ki egy párra.
de ezt mindig szezon elején veszem meg.
jártam már úgy,hogy tavasszal lecsaptam egy akciós csizmára, amikor akkor tetszett is, alig vártam,hogy újra tél legyen és hordjam. de mire tél lett, már nem igazán tetszett. úgyhogy ebből tanulva inkább október-november környékén veszek csizmát.
a 30-40 ezer számomra az elérhetetlen kategória egy csizmára. de a 2# által említett 3-4 ezer forintos csizmákban viszont nem bízok. vettem már kínaiból ennyiért, de 2 hét múlva felvált a talpa az egyiknek. a másik csak simán beázott.. de 10-15 ezerért már szerintem lehet megfelelő minőségűt venni, ami nem ázik be, nem válik fel, nem rúgom le az orrát. de ha mégis baj lenne vele, visszaviszem és megjavítattják, vagy levásárolhatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!