Milyen gyakran veszel magadnak új ruhát, alsóneműt, cipőt?
ruhát-hetente
alsóneműt-kb. félévente, de van elég.
cipőt: általába évszakonként, félévenklnt.
általában havonta megyek vásárolni ruhákat
alsóneműt és cipőt évszakonként :)
Ruhát hetente 2-3 dararabot (sokszor darabáras turiban, vagy Zara vagy Pimkie (vagy valami olcsóbb márkabolt még, de sosem kínai!)
Ez havi szinten olyan 40 ezret tesz ki. Van, hogy kevesebb kicsit.
Cipőt ahogy érzem, havi 1 kb. pár, ez is van, hogy turi (de csak újat) van hogy Deichmann vagy Zara akár...
Fehérneműt csak ha már ott tartok, hogy nincs bugyim, mert elhasználódott mind és kuka, olyankor veszek párat. Erre utálok költeni :) Na ezt viszont szoktam piacon is vagy Tesco, vagy akciókor Women Secret :))
26L
Nincs időhöz kötve, tegnap például elmentem anyummal a turkálóba, így lett 3új darabom, ma meg tesómnál voltam, és tőle is kaptam 3flesőt, amiket már nem hord, tehát már 6nál tartok 2nap alatt, de van hogy havonta, egy dolgot veszek, vagy megajándékozom magam valamivel.
Cipőt is úgy vettem legutóbb, hogy teljesen le volt értékelve, így igaz téliek, de már van jövőre két bakancsom. Alsóneműt veszek legritkábban mert van egy csomó, és a melltartókat szintén tesómtól öröklöm (igazából a húgom ruháiban járok az utóbbi években:-))
26/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!