Hol vásárolsz ruhákat magadnak?
Figyelt kérdés
Mely boltokat részesíted előnyben? Nagyobb, középkategóriás ruhaboltok (Jeans Club, New Yorker stb),drágább "plázás" üzletek, kisebb butikok, vagy kínai, piac, turi?2011. júl. 10. 00:10
1/18 anonim válasza:
Én márka outletben szoktam szétnézni, és ha van valami jó áron ami tetszik azt megveszem. Pl Retro outlet
2/18 anonim válasza:
Orsay, Promod
De a mostani Promod kínálatot olyanak érzem, mintha nagyim fiatalkori ruháit látnám :) Szóval szívesen veszem, ha ajánl valaki jó helyeket helyette.
3/18 anonim válasza:
Zara, Berska, Tally Weilj, Strativarius, New Yorker, Promod, Pimkie...stb...:)
4/18 anonim válasza:
Általában neten vásárolok, főleg ebay-en, sose volt még ennyi egyedi ruhám, nem szeretek tömegcuccokban járkálni. Ráadásul szinte nevetséges hogy külföldről sokkal olcsóbban tudok rendelni mintha itthon venném meg. Amikor van időm varrni is szoktam, de az nem gyakori.
5/18 anonim válasza:
Zara, Pimkie, de benézek a Bershka, Stradivarius, Tally üzletekbe is.
De a kedvenc turim a Renoválás, a legtöbb ruhámat ott veszem.
www.renovalasbolt.hu
6/18 anonim válasza:
New Yorker,Takko, C&A, Bershka,Kik,néha kinai boltok,és legritkábban turi
úgy írtam h milyen gyakoriságban
7/18 anonim válasza:
turik, outletek... itt lehet a legegyedibbeket beszerezni. de szoknam néha-néha new yorkerben, zaraban, h&m-ben c&a-ban, promodban, orsayban, springfieldben... de tényleg nagyon ritkán.
8/18 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat!eddig én is inkább plázás voltam, de az utóbbi időben inkább turiban vásárolok, ott annyira jó meg egyedi cuccok vannak:)
a renoválást én is nagyon szeretem!
2011. júl. 10. 11:55
9/18 anonim válasza:
H&M,PULL&BEAR,ZARA,NEW YORKER,PROMOD,REPLAY,LEVIS,CONVERSE,GARAGE STORE,TURIK
10/18 anonim válasza:
A piacokat kifejezeten utálom és a turikat is szóval olyat nem írok.
New Yorker, Városban esetleg kinai ruhaboltokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!