Hol vásárolsz ruhákat magadnak?
A ruháim kb. 70%-át varrom magamnak, mert a boltokban nem igazán van a stílusomnak megfelelő kínálat.
A legtöbb, amit vásároltam, az turis. Van 1-2 ruhám New Yorker, Zara, Promod, Jeans Club, H&M, C&A, Takko, Vögele üzletekből, de ez elég elenyésző. Főleg extravagáns, elegáns ruhákat veszek.
Rendelni szoktam még fűzőket innét: corsets-uk.com.
Én szeretem a turikat, meg a piaccal sincs bajom, de nem járok rendszeresen egyikbe se.
Van a kis városunkban pár butik, ahol normális áron egyedi, és jó minőségű ruhákat lehet kapni, van pár megszokott hely. :D
De az is megesik hogy az ázsiában (kínaiba) vagy Pesten a plázába veszek valamit.
Mayo Chix, Amnesia, Tally Weijl...stb.
Régebben x-it, ha találok akkor még veszek ilyen cuccot is 1 évben 1-szer.
Legtöbbször a Zarába és a Mayo Chix-be megyek,és van 1-2 ruhám a New Yourkerből,de nem szeretem a tömeg cuccokat,szóval ritka h ott vásárolok.
Néha bemegyek a turiba is,mert meglepően jó cuccokat szoktam találni nagyon olcsón,újszerű állapotban.Szeretem a márkás dolgokat,és ott pedig olcsón megkapom.^^
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!