Szedjem ki a nyelvpiercingemet?
Figyelt kérdés
3 hete van nyelvpiercingem...es most a napokbak az also golyonal elkezdett gennyesedni es egy feher holyag vagy gob vagy micsoda van a lyuknal ... mivel kenjem hogy elmuljon ... es valyon mennyire veszelyes? mert elegge bevagyok tojva :(2009. jan. 8. 18:39
11/13 anonim válasza:
Te atya ég, hogyhogy nem szalonban?? Csak úgy barátnő, haver átbökte? Jesszus, legvadabb korszakomban se engedtem volna senkinek, hogy a NYELVEMET átszúrja. Sőt, én szoktam ismerősöknek piercingelni, már évek óta, fület, szájat, orrot, szemöldököt, köldököt, de nyelvet soha nem csinálok senkinek, mert nem vagyok képzett piercer. Ha nem szalonban csinálták, akkor vedd ki de rögtön, és örülj, hogy nem lett nagyobb baj, ideget is érhetett volna, ráadásul lehet, hogy azért gennyes mert valami kosz került bele amikor csinálták.
Tikki
12/13 A kérdező kommentje:
hat a srac aki nekem is tette a fel varosnak rakta a nyelvpierce-t ... es nekik semmi bajuk sincs :| ... amm... mondjuk kb 5 nap utan ettem tejtermeket ... de nem hinnem h ez lenne az oka mert azota mar eltelt 2 het es gondolom akkor hamarabb jott volna ki aza pattanas szeru valami ... :(...
2009. jan. 9. 23:32
13/13 anonim válasza:
nemtudom hogy néz ki de szard le szerintem nem gáz...ha a lyuk körül van akkor nincsgáz nekem is volt állítólag gyógyul(nekem ilyen kemény volt és körbe fehér)szóval hagyd(én betadint meg ilyen lábfertőtlenítő tablettás feloldós stb-t nem raknék rá:S)sok sikertXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!