Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szedjem ki, vagy maradhat?

Szedjem ki, vagy maradhat?

Figyelt kérdés
2 hete, hogy köldök piercingem van. Nem fáj, de ma begennyesedett. Ki kell szednem ? :S
2011. aug. 11. 23:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen kell kiszedned, de ha pár napig nem javul, akkor menjél el ahhoz, aki szúrta.
2011. aug. 12. 00:01
 2/7 A kérdező kommentje:
Sajnos az igen nehéz mivel Pesten szúrták én pedig közel 220 km-re lakok. :/
2011. aug. 12. 00:14
 3/7 anonim ***** válasza:

Akkor egy helyi pc-shez menj el, Ő is ért hozzá annyira, hogy mit csinálj vele, ha csak nem műmájer.

De hogyhogy így lett szúrva?:O:)

2011. aug. 12. 00:16
 4/7 A kérdező kommentje:
Pesten voltam 1 hétig és már rég szerettem volna piercinget. Egy barátnőm mondta, hogy ismer egy jó szakembert meg hát neki is ott csináltatták és így spontán történt az egész :)
2011. aug. 12. 00:24
 5/7 flora08 ***** válasza:
Gyógyszertárban vegyél alkoholt (70%-os) önts belőle egy vattára és ezzel törölgesd le kétszer naponta. Nekem is kellett pár hét, lehet egy hónap is mire teljesen begyógyult. Remélem segítettem.
2011. aug. 12. 14:58
 6/7 anonim ***** válasza:
én frankón egy hónapig nem vettem ki!!! utána is csak kb. kettő percre... viszont az alkohol semmit nem használ!!! OXYCORT SPRAYT vegyél!!! gyógyszertárban lehet kapni, viszont asszem háziorvos írhatja fel. viszont nagyon jóóóóóóóó!
2011. aug. 14. 22:14
 7/7 manóóó89 válasza:
Alcohollal NEM szabad kezelni!Csak besebesíti.Betadine oldat,vagy ami még jobb Octenisept spray.Piercinges vagyok,mindenkinek az Octenit szoktam ajánlani,nem is volt eddig panasz a munkámra!
2011. aug. 20. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!