Nincs pénz kozmetikusra, gyanta sincs itthon, mivel szedjem le a bajszom?
Másik kérdésem pedig,hogy mivel kezeljem le a begyulladt füllyukam? Kb 4 hónapja szúrtam át magamnak,arany van benne,és kicsikét be van gyulladva(csak akkor érzem,ha ki-be húzogatom a fülbevalót).
L
Előző vagyok. Velem is hasonló a helyzet ,mint a lánnyal aki feltette a kérdést,valaki válaszolna,hogyha tud? :/
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamasz..
Lány létemre elég erős testszőrzettel rendelkezem mediterán tipusu vagyok így nem csoda.
Amugy eddig le szedtem ilyen arc epilálóval a bajszom de nem volt tartós mert vagy 1 hét vagy par nap után már láttam vissza nőni a rövid kis szöröket! És mintha csak erösödne is tőle vagy keményebb lenne a szőr nem olyan pihe bajusz, egyszer vettem a fáradságot és csipeszel ki huztam tövestől a szálakat bajusz vonalban meg egy két erősebb szőr szálat arcon, és jó sokáig tartott a szörmentes vagy pihe bajusz szóval azóta amikor ki nő kiszedem csipeszel jóval több ideig eltart de megéri hosszabb távon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!