Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nincs pénz kozmetikusra,...

Nincs pénz kozmetikusra, gyanta sincs itthon, mivel szedjem le a bajszom?

Figyelt kérdés

Másik kérdésem pedig,hogy mivel kezeljem le a begyulladt füllyukam? Kb 4 hónapja szúrtam át magamnak,arany van benne,és kicsikét be van gyulladva(csak akkor érzem,ha ki-be húzogatom a fülbevalót).

L

2011. jún. 22. 16:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Csipesz.
2011. jún. 22. 17:06
 2/6 anonim ***** válasza:
Csipesszel. :/ (hosszadalmas,de sokáig hat) Füleddel nem tom mit csinálj én kaptam a lyukasztáshoz ilyen kis fülcsepegtetőt,de nem tudom hogy te honnan tudnád beszerezni.(gyógyszertár esetleg?)
2011. jún. 22. 17:08
 3/6 anonim ***** válasza:

Előző vagyok. Velem is hasonló a helyzet ,mint a lánnyal aki feltette a kérdést,valaki válaszolna,hogyha tud? :/

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamasz..

2011. jún. 22. 17:11
 4/6 anonim ***** válasza:
szanitárszesz, nekem bevált a fülemre, pedig 8 lyuk volt benne és nem is aranyfülcsivel
2011. jún. 22. 18:11
 5/6 anonim válasza:
ha van Veet szörtelenítő krémed, az a legjobb, de vigyázz, ne dörzsöld nagyon a spatulával mikor leszeded,mert kipirosodik, és nagyon csúnya sebes lesz, és csak magyarázhatod majd, hogy mi is az valójában. a csipesz hülyeség, nem tudod kiszedni vele, úgy hogy selymes legyen
2011. dec. 31. 15:28
 6/6 anonim ***** válasza:

Lány létemre elég erős testszőrzettel rendelkezem mediterán tipusu vagyok így nem csoda.

Amugy eddig le szedtem ilyen arc epilálóval a bajszom de nem volt tartós mert vagy 1 hét vagy par nap után már láttam vissza nőni a rövid kis szöröket! És mintha csak erösödne is tőle vagy keményebb lenne a szőr nem olyan pihe bajusz, egyszer vettem a fáradságot és csipeszel ki huztam tövestől a szálakat bajusz vonalban meg egy két erősebb szőr szálat arcon, és jó sokáig tartott a szörmentes vagy pihe bajusz szóval azóta amikor ki nő kiszedem csipeszel jóval több ideig eltart de megéri hosszabb távon.

2020. nov. 16. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!