Sminkesek! Kb. mennyi pénz kell az induláshoz? (a tanfolyam árát nem beleszámolva)
én nem vagyok sminkes,de egyik ismerősöm pont most lett teljesen az(tehát eddig tanfolyamra járt) és a sok-sok cucchoz azért kell nagyon sok pénz+az oktatáson kívül pluszpénzt is sokszor kérnek...
ja, és a sokat nem tízezrekben hanem többszázezrekben kell mérni sajna....:S
ecsetkészletek, paletták..én ezeket gondolom alapnak.
ezeket 150ből kilehet hozni szerintem.
tényleg a spirált azt hogy oldják meg?
elvileg 1spirált csak 1valakin szabad használni...higiéniai okokból.
ezért kell púderpufnival a modell arcához nyúlni..kézzel nem szabad.
Palettákban érdemes gondolkodni (szemfesték, pirosító, rúzs), mert így a legolcsóbb. Egyébként alapozóból keverhető színeket kell venni, ez 2-3 db. Az ecsetek kerülnek sokba ezen kívül. Erre jönnek még rá a kiegészítők (szempillák, puffnik, fixálók, ragasztók). Plusz a tároló doboz és az ecsetöv. Indulásnál egy 80-100 ezret mondanék.
A szempillaspirálból pedig én 2-3 félét használok és nem a hozzá járó ecsettel festek, hanem külön erre való ecsettel, amit utána le lehet fertőtleníteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!