Szedjem ki a nyelvpiercingemet?
Szia!
Nekem ugyan nincs nyelvpíercingem,de van az orromban és nekem is kijött egyszer egy hasonló!Nekem olyan volt,mint egy nagy pattanás!Kinyomtam,kenegettem és elmúlt!Tetránt kentem rá,de az szerintem a nyelvedre nem jó,kérdezd meg a gyógyszertáras eladót v azt,aki csinálta!
Szerintem nincs okod félni,el fog múlni,ha rendesen kezeled!
Amúgy 3 hét az még nem sok idő,szóval még benne van abban az időben(legalábbis és úgy tudom),hogy van esélye a gyulladásnak!
Remélem,hogy minél hamarabb meggyógyulsz!
Üdv
azért megnézném az első hozzászóló arcát, amikor a nyelvét kenegeti Tetrán kenőccsel...
szerintem vedd ki és dobd el, de ha mindenáron meg akarod tartani, akkor egy orvostól kellene tanácsot kérned, hogy mivel kezeljed. Az nem úgy van, hogy amit magadra kenhetsz, azt a szádba is bepakkolhatod...
Az első válaszoló vagyok:Rosszul értelmeztétek a kérdést vagy én írtam le rosszul,de én nem azt mondtam,hogy azzal kenje be,hanem,hogy én azzal kentem!
Bocs,ha félreérthető voltam!
Hyperol. Gyógyszertárban lehet kapni. 20db tabletta 500ft. Vízben kell feloldani és azzal öblögetni. Fertőtlenítő, gyulladáscsökkentő.
Szerintem még nem szedd ki.
az eslő válaszoló pedig ezt írta "Tetránt kentem rá,de az szerintem a nyelvedre NEM jó"
Én ezt úgy értelmeztem, hogy nyelvre nem lehet tetránt kenni. Nem pedig úgy, hogy azt kenje!
Menj el oda, ahol csináltattad és kérdezd meg, mi a teendő, ők tudják. Amúgy vegyél valamilyen szájfertőtlenítőt és azzal öblögess. És amíg nem gyógyul be, addig semmi tejeset ne egyél és minden étkezés után öblítsd át a szádat rendesen. Nekem is 3 hét után még gennyesedett, kb 1 hónap kellett ahhoz, hogy ne fájjon, olyan legyen, mint egy rendes nyelv, de utána semmi gondom nem volt vele többet.
Tikki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!