Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Férfiak, nektek tetszik a...

Férfiak, nektek tetszik a rajzolt vagy tetkós szemöldök, vagy átverésnek érzitek?

Figyelt kérdés
nov. 25. 15:37
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
37%

Nem érzem átverésnek, mert senki ne áltassa magát, látszik hogy ezek rajzoltak. Nem szőr van ott, hanem tinta. Más textúra. A férfiak sem vakok.

Szerintem rohadt nevetségesek, a linkelt is. Jobb volt előtte. Az utána képen vastag, meg olyan idióta formája is van, mint valami gyanakvó motkánynak. Mondjuk a formája az első képen is olyan, nem tudom direkt szedi-e így vagy ez nő neki, mindenesetre kár volt kiemelni mert nem szép, de legalább garantáltan ostoba tekintetet kölcsönöz.

nov. 25. 22:20
 12/22 anonim ***** válasza:
52%

“ van az a fajta, amiről nem mondod meg hogy nem igazi, viszont egy kezemen meg tudom számolni, hogy eddig hány olyat láttam”

Hát ha nem veszed észre hogy nem igazi, akkor persze hogy nem tudsz róla hogy sok ilyet látnál.

Nyilván a rondán kivitelezett a feltűnőbb, ezért úgy tűnhet hogy az a többség, mert azokat észreveszed, a szépet meg nem.

nov. 26. 08:59
 13/22 anonim ***** válasza:
29%
A nők mit szólnának ha egy kopasz férfi hajat firkálna a fejére? Mert ez kb ugyanannyira "nem feltűnő". Ne próbáljátok már megmagyarázni hogy az a hülye aki meg tudja különböztetni a tetkót a szőrtől.
nov. 26. 15:32
 14/22 anonim ***** válasza:
69%

A szemöldök teljesen más mint a haj a fejen.

Nekem továbbra is rejtély hogy mit kéne csinálnia annak akinek nem nő ki normálisan a szemöldöke, vagy pedig nincs szép formája, akkor szimplán csak el kell viselni akkor a beszólásokat és nincs mit tenni? :D

nov. 26. 15:50
 15/22 anonim ***** válasza:

Miért lenne más? Szőr, szőr. Ha te észreveszed a firkált hajat, akkor más is észreveszi a firkált szemöldököt.

Nekem full mindegy ki mit csinál, egyedül azt kérem ki magamnak hogy megint az lett a konklúzió, hogy azért utálják a férfiak a rajzolt szemöldököt, mert a jóról nem látni hogy az. Már bocsánat, de hadd legyen már jogom a véleményemhez anélkül hogy más felülírná meg hülyének állítana be. De, látom. És nem, nem tetszik. Ettől még csináltasson nyugodtan a kérdező, nem az én bajom. (A kérdésre válaszolva, ha felnőtt emberek rendszeresen beszólogatnak neked a szemöldököd miatt akkor első körben én a környezetemben lévő embereket szelektálnám a helyedben... De persze azt is lehet hogy idomulsz a szintjükhöz.)

nov. 27. 00:09
 16/22 A kérdező kommentje:
A legtöbb sminkelt nő ceruzával erősít rajta, vastagítja vagy az egyenlőtlenségeket kijavítja.
nov. 27. 05:23
 17/22 anonim ***** válasza:

A smink nem átverés?

nov. 27. 06:43
 18/22 anonim válasza:
Nem tetszik.
nov. 30. 15:31
 19/22 anonim válasza:
100%
Nekem van, de még soha senki nem vette észre, hogy nem igazi. Magam csináltam. Közel 20 éve vab, 4-5 évente frissítem a szinét. Szőkés, vöröses, mint a hajam. 57 éves vagyok. Aki igényes, vagy pajzsmirigy miatt, betán kemo miatt kihullott "kötekező". Persze vannak szigetelőszalag méretűek, amik borzalmasak. Üdv Ildikó
dec. 1. 09:54
 20/22 anonim ***** válasza:
Tetovált már jó sok éve. Háromszor voltam frissíteni mert kopik közben. Az eredeti szőr ottmarad, nem hullik ki emiatt. Nekem nagyon csálé a kettő szemöldököm, fájdalmasan nehéz volt reggelente sminkelni őket. A színe világos, smink nélkül úgy néztem ki, mint aki beteg. És részben pont azért, hogy a férjem szépnek lásson csináltattam meg. Aki nem látta frissen a tetoválást (akkor erősebb a színe és csúnyán heges pár napig), az mind meglepődik, hogy nekem tetovált. Nem veszik észre. Még sok nő sem. Én elégedett vagyok vele. Természetesebb látvány, mint amit sminkkel lehet elérni.
dec. 2. 02:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!