Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a pasi rólam beszél és felhúzza a szemöldökét az jelent valamit?
Igen!
Az is jelent valamit, ha a bal kezével húzza fel a zoknit és ha a jobb kezével piszkálja az orrát.
Az ilyen hülye kérdéseken én is vonogatom a szemoldokom…
Csak azért kérdeztem mert sok helyen írják ha bejövünk valakinek akkor felhúzza a szemöldökét bár ez másik szitu.
De akkor én vagyok a gyerekes🤷🏼♀
A Blikkben vagy a nők lapjában olvastad ?
Úgy gondolom, felnőtt nőként, ha tetszem egy férfinak, azt csak onnan lehet tudni, ha mondjuk udvarolni kezd. Minden más csak belemagyarázás.
#6 Köszönöm a választ
#7 Már bárhol olvashatóak ezek.
Mindenhol ott van hogy így nézd a pasinak a viselkedését és testbeszédét és igazából kb ugyan azok vannak leírva minden oldalra és minden mozzanata jelent elvileg valamit vagy csak oda képzelik.
Rengeteg ilyen videonis van ahol ezekről beszélnek hogyha bejössz egy pasinak de ugyan azokat mondják el amit ugye leírnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!